Miért piszkál folyamatosan egy férfi kollégám?
Már az elején is nagyon barátságtalan volt velem. De aztán beszélgettünk néha néha. A másik nő kolléganőmmel többet beszélt, emiatt elfogadtam, hogy nem kedvel és békén hagytam. Nem kerestem a társaságát.
De folyamatosan csak piszkált. Vegyem fel a kabátomat, mert hideg van. Napi szinten rám szólt többször is.
Ha szomorúnak látott folyamatosan jött oda piszkálni, hogy jól vagy minden rendben van stb. Többször ezt is.
Ma pedig borult a bili. Lecseszett, DE nem szemtől szembe (ez idegesített fel), hanem a kolléganőmnek mondta, hogy szóljon nekem, ne telefonozzak annyit.
Már a szünetekben is piszkàlt, HOGY miért telefonozzok ennyit, kivel írok stb. Hagyjam abba. PEDIG szünet volt.
Megkérdezni nem TUDTAM mi baja velem, mert azóta nem beszél velem.
Nagy lehet a korkülönbség közöttetek. Valamint másképpen szocializálódott munkahelyi teljesítmény szempontjából.
"Apáskodik" feletted, vagy a "kishúgát" látja benned. Ezek is lehetnek opciók. Szerepzavaros dolgok.
A telefonozás megtiltása azt is jelenti, hogy PRÓBÁLJ(!) jobban odafigyelni az elvégzendő feladataidra, hogy TÉNYLEG NE RÚGJANAK KI TÉGED(!) Próbaidős vagy jelenleg?
Kérdező, majd gondold végig napközben, amit a 7-es válaszban írtam! (Jó, nyilván nem most a hétvégén fog megoldódni a rejtély...)
Jövő hét péntekig - vagy szenteste előtt bármikor - kérhetek visszajelzést, hogy milyen eredménnyel jártál a meglátásaim kapcsán?
Örülnék, ha kitudódna mi zavar annyira ebben az emberben! Hátha mégis sikerül tiszta vizet önteni a pohárba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!