Ez mennyire működhet álláskeresésnél?
Figyelt kérdés
Ha elkezdek sorba bemenni minden üzletbe az önéletrajzommal és megkérdezem vesznek e fel embert. Ha igen akkor odaadom a papírjaimat vagy elbeszélek az illetékessel ha ott van.2022. nov. 28. 01:35
21/26 anonim válasza:
Na jó! Itt tényleg lepontozós trollok garázdálkodnak!
22/26 anonim válasza:
Én sikerrel jártam mindig. Pékségbe már másnapra behívtak próbanapra, aztán vegyesboltba is így kerültem be.
Nem tapasztaltam bunkóságot sosem, mondták, hogy most épp nem keresnek és ennyi.
Hirdetésekre nem is igazán jelentkeztem életem során.
23/26 anonim válasza:
Úgyhogy kérdező, nagyon is működik, jó munkakeresést kívánok és találj magadnak klassz helyet !
24/26 anonim válasza:
Ismeros igy talalt munkat, bement leadta a cvt, masmap hivtak.
En meg ugy szereztem a szakmamhoz kapcsolodo melot, h bekuldzem egy ceghez a cvt, tokre mas pozira (mert valamit muszaj volt melozni) aztan a sajat szakmamban helyezkedtem el. Kerestek olyat is, csak nem hirdettek
Szoval ja, veszteni nem vesztesz semmit
25/26 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam erre mert még fiatal vagyok és nincs semmilyen végzettségem, de attól még a legtöbb munkát el tudom végezni ha van egy kevés betanulási időm, nem kell hozzá több éves tapasztalat szerintem. (pénztáros valami kisboltba vagy hasonló) Interneten ha meg találok ilyen munkát szinte biztos hogy még vissza se hívnak. Jövőre megpróbálom eddig volt ideiglenes munkám ünnepekkor meg nem a legjobb szerintem.
2022. dec. 23. 02:06
26/26 anonim válasza:
Tíz fölötti tartósabb munkahelyem volt, egyre emlékszem, hogy kért önéletrajzot utólag, pályázat miatt. Két ember beszél egymással, ez működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!