Ez mennyire működhet álláskeresésnél?
Figyelt kérdés
Ha elkezdek sorba bemenni minden üzletbe az önéletrajzommal és megkérdezem vesznek e fel embert. Ha igen akkor odaadom a papírjaimat vagy elbeszélek az illetékessel ha ott van.2022. nov. 28. 01:35
11/26 anonim válasza:
#10: de őszintén, szeretnél olyan étteremben dolgozni, ahol ilyen bunkó a szakács? Ezért mondom, hogy ez jó szűrő: Te is válogathatsz, egyből kiderül, ha trágya a hely. Így kell felfogni, nem személyes sértésnek venni.
12/26 anonim válasza:
11: Ez így igaz. Ezért nem értem, hogy miért nem hasznos a válaszom.
13/26 anonim válasza:
10!
Amennyiben ilyen a reakció, az csak hasznára lehet az embernek: legalább tudja, hogy oda akkor se kell menni dolgozni, ha épp munkatqrsat keresnek
14/26 anonim válasza:
> "Ha egy hülye hülyének néz, az őt minősíti és nem a kérdezőt."
Kár, hogy én ilyet nem írtam. Szövegértés egyes.
15/26 anonim válasza:
Működhet de számíts rá, hogy lesz aki be fog szólni.
16/26 anonim válasza:
Jogalap nélkül tilos személyes adatot kezelni. Akinél nincs aktívan álláspályázási lehetőség, nem rakhatja el az önéletrajzodat, mert nincs meg a jogszerű felhasználás célja, azt meg kell semmisíteni. Feleslegesen túráztatod magad. Ahol van meghirdetve állás, úgyis látni fogod.
17/26 anonim válasza:
16!
A jogalap az, hogy a kérdező átadta későbbi felhasználásra
18/26 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy símán pakliban van, hogy épp keresnek új munkaerőt, csak még nem tették ki a hirdetést.
19/26 anonim válasza:
En oneletrajzot se vittem.. behivtak egy probanapra es ennyi
20/26 anonim válasza:
2 ismerősöm így indult neki, és sikerrel járt, úgyhogy hajrá:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!