Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Linkedin-en hogy működik az...

Linkedin-en hogy működik az álláskeresés?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor a profilon be lehet jelölni, hogy munkát keresek meg, hogy milyen területen és hol. Ilyenkor a toborzók keresnek meg azzal az állással, ami a profilom alapján szóba jöhet? Megéri így munkát keresni?

2022. nov. 23. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Ez engem is érdekelne, ha nem gond.
2022. nov. 23. 20:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Rakd be a figyelt kérdéseid közé!
2022. nov. 23. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

1. Beírod, hogy tudsz programozni.

2. Megkeresnek rakat állásajánlattal.

3. Kiválasztod a neked tetszőt.

2022. nov. 23. 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Be lehet állítani, nyitott vagy-e megkeresésekre. Ha igen és érdeklődik irántad egy HRes, ő fog keresni.
2022. nov. 23. 22:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. nov. 23. 22:41
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
A fentebb leírtak egy módja, igen. Mikor a profilt kitöltöd és beírod hogy mik érdekelnek, akkor az algoritmus ezen szűrők alapján fogja bedobni a profilodat azoknak a toborozóknak akik ott keresnek embert. Viszont, van egy másik módja is. Sok cég tesz ki eleve hirdetést magára a LinkedIn felületre, és a beállított szűrőid alapján fel is dobja neked a lehetőségeket az oldal, így te is tudsz rájuk jelentkezni, nem kell megvárni míg a recruiter keres.
2022. nov. 23. 23:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Nagyobb eséllyel lehet ott találni állást, mint indeed és társai? Csak felsőfokú végzettséggel vagy szakmával rendelkező embernek éri meg regisztrálni?
2022. nov. 24. 22:54
 8/9 anonim ***** válasza:
89%
#6-os vagyok. Amíg céget képviseltem Linkedinen, addig ugye a másik oldalt láttam. Céges profillal kerestem, de nyilván megvoltak a megfelelő paraméterek. Azt nem tudom megmondani hogy felsőfokú végzettség nélkül mennyire éri meg, mert a mi profilunkba kellett a diploma. Szóval nem merem 100%-ig azt mondani hogy igen megéri, ugjyanakkor azt sem hogy nem. Tény hogy 90%-ban felsőfokú végzettségű embereket látok ott most is. Nem feltétlen könnyebb állást találni, mert egy csomó mindenki betalál mindenféle hülyeséggel. Sajnos nem csak a normális munkát ajánló toborzók, de mindenféle piramisjátékos és MLM-es is. Ezeket én mindig jelentem, de visszajönnek. Toborzóként nem egyszer osztottam ki őket, de hát nem sokat ért.
2022. nov. 25. 00:16
 9/9 anonim ***** válasza:
8 köszi :)
2022. nov. 25. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!