Linkedinen káros magyarul kitölteni a profilt? (álláskeresés)
Álláskeresésben vagyok, és nézem a többi ember profilját. Mindenki angolul töltötte ki. Én nem akarok olyan helyen dolgozni, ahol csak angolul lehet kommunikálni, szóval nem tudom mi legyen... Nincs bajom az angollal, de fontos számomra, hogy a munka elsődleges nyelve magyar legyen, hiszen magyarokkal fogok dolgozni többnyire. Sőt, elenyésző a külföldi (agrárszektor).
Hogy ítélitek meg ezt? Vannak itt HR-esek? Hátrány a magyarul kitöltött Linkedin profil?
Valami csicska pályakezdő kávéhurcoló is jó nekem, csak vegyenek fel már valahova 🤔
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök a végzettségem. Szóval amúgy sem túl kapós, járvány miatt meg mégúgysem...
Akkor szépen írj egy csini önéletrajzot angolul, meg ha beszélsz németül, akkor úgy is. Egy csinos angol linkedin oldalt
Ezeket csináld meg és tedd fel az okleveleket a linkedinre.
Írj a linkedinre egy pofás bemutatkozó szöveget inglisül
Rakd ki az open to work logot a képedre
És pályázz meg minőségbiztosítási mérnöki melókat autóiparban, és agrárgép gyártásban!
Tanulj új dolgokat...!
Én pl. fuvarszervezőt keresek már régóta, agrár rálátással vagy ismerettel mivel kifejezetten ilyen termékek szállításával foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!