Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Linkedinen káros magyarul...

Linkedinen káros magyarul kitölteni a profilt? (álláskeresés)

Figyelt kérdés

Álláskeresésben vagyok, és nézem a többi ember profilját. Mindenki angolul töltötte ki. Én nem akarok olyan helyen dolgozni, ahol csak angolul lehet kommunikálni, szóval nem tudom mi legyen... Nincs bajom az angollal, de fontos számomra, hogy a munka elsődleges nyelve magyar legyen, hiszen magyarokkal fogok dolgozni többnyire. Sőt, elenyésző a külföldi (agrárszektor).

Hogy ítélitek meg ezt? Vannak itt HR-esek? Hátrány a magyarul kitöltött Linkedin profil?

2020. okt. 27. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi a szakmád? Milyen pozícióban akarsz dolgozni?
2020. okt. 27. 18:30
 2/9 A kérdező kommentje:

Valami csicska pályakezdő kávéhurcoló is jó nekem, csak vegyenek fel már valahova 🤔

Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök a végzettségem. Szóval amúgy sem túl kapós, járvány miatt meg mégúgysem...

2020. okt. 27. 18:47
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Akkor szépen írj egy csini önéletrajzot angolul, meg ha beszélsz németül, akkor úgy is. Egy csinos angol linkedin oldalt

Ezeket csináld meg és tedd fel az okleveleket a linkedinre.

[link]

Írj a linkedinre egy pofás bemutatkozó szöveget inglisül

Rakd ki az open to work logot a képedre

És pályázz meg minőségbiztosítási mérnöki melókat autóiparban, és agrárgép gyártásban!

2020. okt. 27. 18:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslatokat! #opentowork kint van :)
2020. okt. 27. 19:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs értelme magyarul írni. Akkor sem, ha elsődlegesen magyarul fogsz dolgozni. Szerintem egy angol CV a szakmai minimum.
2020. okt. 27. 20:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Angolul van csak értelme
2020. okt. 27. 20:11
 7/9 anonim ***** válasza:
95%
Magyarul a beláncolt.hu-ra kéne, de olyan meg nincs.
2020. okt. 28. 08:23
 8/9 anonim ***** válasza:
97%
A Linkedinnek pont az a lényege, hogy ki tudsz szakadni a magyar mucsaiságból. Amúgy gondold át a nyelvhasználatot, elég sok pozícióban ilyen 1.3-as szorzó egy jó nyelvtudás, angol nélkül meg tisztességes cég fel sem vesz. Még akkor sem, ha amúgy magyar a klientúra, mert ettől még emailezni kell partnerekkel, dokumentációt nem magyarul fognak neked készíteni, stb.
2020. okt. 28. 09:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj új dolgokat...!

Én pl. fuvarszervezőt keresek már régóta, agrár rálátással vagy ismerettel mivel kifejezetten ilyen termékek szállításával foglalkozom.

2020. okt. 28. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!