Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A legtöbb tanítónő mire fel...

A legtöbb tanítónő mire fel olyan nagyképű?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy a legtöbb tanítónő marhára el van szállva magától és valakinek érzi magát, attól hogy tudja a szórzótablát és kisgyerekeknek megtanít alap dolgokat. Már bocsi, de ez nem nagy was ist das. Azt vettem észre, hogy a gimnáziumi, felsős tanárok sokkal közvetlenebbek, kevésbé önteltek, pedig ők aztán mesterszaknak megfelelő diplomával rendelkeznek és komolyabb dolgokat tanítanak.

(Főleg fiatal tanítőnéknél vettem ezt észre)

2022. nov. 27. 21:08
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Inkább tedd fel úgy a kérdést, hogy ki megy manapság tanítónőnek? Akinek nincs más választása, és mindenképpen "értelmiségi" szeretne lenni.
2022. nov. 28. 10:06
 32/34 anonim ***** válasza:
A nyugdíj mellett dolgozók a legrosszabbak.
2022. nov. 29. 10:38
 33/34 anonim ***** válasza:

olvasd el ezen az oldalon a tanárok válaszait, borzasztó tanulságosak.

1, sztem frusztráltak az alacsony fizetés, oktatás állapota miatt, és így kompenzálnak.

2, úgy vettem észre, a tanárok úgy en bloc nem sok fogalmuk van az iskolán kívüli világról, így a saját képességeiket is túlbecsülik. Magyarországon a tanárok a diplomások legalját képviselek (megint csak tisztelet a kivételnek).

egyébként meg igazat adok annak a válaszolónak, aki az irodista nőkről írt.

kivételek vannak, de ebben az országban a legbutább, legbeképzeltebb diplomás nőtípus az a 30-40 éves irodista nő vagy tancinéni. a munkahelyemen is sokat szenvedünk az ilyen ügyfelekkel vagy ügyintézőkkel.

tényleg a típus, aki elvégzett vmi gyenge szakot átlagos képességekkel, szülők/férj gazdag.

2022. nov. 30. 09:30
 34/34 anonim ***** válasza:

Gyanítom, hogy mélyen belül tudják a diplomások legaljához tartoznak az óvónőkkel együtt, ami a szellemi képességeiket és szak nehézségét illetni, és nagyképűsködéssel kompenzálnak. Meg ha egyfolytában kisgyerekkel vagy bezárva, nyilván egy zárt világban nehezen veszik észre, hogy nem túl okosak.

Amúgy Magyarországon a fiatal humán diplomás irodista nők is pont olyan szerény képességűek és beképzeltek, mint a fiatal tanítónők, tisztelet a kivételnek, tapasztalatom a munkám során.

A válaszok viccesek, van, aki szöveget értelmezni sem tud, de azért támad.

2023. febr. 28. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!