Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A legtöbb tanítónő mire fel...

A legtöbb tanítónő mire fel olyan nagyképű?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy a legtöbb tanítónő marhára el van szállva magától és valakinek érzi magát, attól hogy tudja a szórzótablát és kisgyerekeknek megtanít alap dolgokat. Már bocsi, de ez nem nagy was ist das. Azt vettem észre, hogy a gimnáziumi, felsős tanárok sokkal közvetlenebbek, kevésbé önteltek, pedig ők aztán mesterszaknak megfelelő diplomával rendelkeznek és komolyabb dolgokat tanítanak.

(Főleg fiatal tanítőnéknél vettem ezt észre)

2022. nov. 27. 21:08
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
88%

Egyrészt ez nem könnyű munka, nem annyi, hogy szorzótáblát tanít meg számokat összeadni, és kész. Alapkészségeket tanítanak, ami sokkal fontosabb, hogy jól tanítsák, mint később felsőben és középiskolában a tanárok bármit.

Nyilván mint minden szakmában, köztük is vannak jobbak és rosszabbak, meg az alacsony fizetés és rossz körülmények miatt sokan menekülnek. De butaság általánosítani.

2022. nov. 27. 22:35
 22/34 A kérdező kommentje:
Csak pont az a baj, hogy tanítás helyett a kedvüket veszik ilyen modorral.
2022. nov. 27. 22:43
 23/34 anonim ***** válasza:
31%
22, ebben sajnos igazad van. De szerencsére egy jó tanító vissza tudja hozni az elvett kedvet.
2022. nov. 27. 23:00
 24/34 anonim ***** válasza:
45%

"az elvett kedvet"

Elolvasva a válaszokat, nem csodálom, hogy azt mondják, hogy bajban van az oktatás.

És igen, tudom, komplexusos vagyok.

Itt tartunk, hogy felnőtt, tanárként, tanítóként dolgozó emberek egy kritika esetén ezzel dobálóznak.

Kb. általános iskola 7. osztály.

2022. nov. 28. 06:08
 25/34 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem önteltek, csak bunkók. Életunt bunkók. Nap mint nap el kell viselniük a neveletlen, tahó kölyköket. Egy idő után kimegy belőlük a kedvesség, az életkedv, és pesszimista bunkók lesznek.
2022. nov. 28. 06:47
 26/34 anonim ***** válasza:
A hatalmas fizetésükre.
2022. nov. 28. 07:47
 27/34 anonim ***** válasza:

Igazad van kérdező, de biztos akad normális is.

Te is, és ők is diplomázottak vagytok, csak meg tudjátok értelmesen beszélni a dolgokat. Vagy elfogadni olyannak egymást, amilyen.

2022. nov. 28. 09:33
 28/34 anonim ***** válasza:
43%

"Te is, és ők is diplomázottak vagytok, csak meg tudjátok értelmesen beszélni a dolgokat"

Dehogy tudják! Süt a kérdezőből a felsőbbrendűségi érzés, hogy az ő diplomája az valami, a tanítóké meg a legalja.

Pedig a kérdező is csak egy általánosító kis pondró.

2022. nov. 28. 09:48
 29/34 anonim ***** válasza:

28:

Kérdező gyanús, hogy elvégzett egy gazdasági képzést valamelyik gagyi egyetem gagyi közgáz karán, a tippem a kereskedelem és marketing szak, esetleg gazdálkodás és menedzsment.

2022. nov. 28. 09:58
 30/34 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező, Te nagyon sikertelen vagy az életben, ugye?

De miért kell ezt mindenki orra alá dörgölni?

2022. nov. 28. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!