Voltál már ilyen helyzetben?
Hogy két egymást követő munkahelyről is te jöttél el? - mondjuk a kollégák hozzáállása vagy vlmi miatt..
Nem kerested magadban a hibát, h lehet te vagy a " rossz "..ha megint hasonló ok vezetett a felmondásodhoz
Persze.
De ha gondolod írj privátot kérdező, konkrét példát, kíváncsi vagyok hogy én vagyok -e a "rossz".
Értelmes nberekkel lehet beszélni, sötétek meg gyógyíthatatlanok. Okos nber tanul, a hülye meg..
Minden munkahelyemről én jöttem el.
Magasabb fizetésért, meg csak a változás kedvéért.
Most is épp váltok Januártól, +250 ezer HUf fizu, izgalmasabb feladatok.
Milyen hibát...?
14.:
Rébuszos válasz rébuszos kérdésre:
A 4. és 7. megadta a választ a kérdésre. Főleg a 7 -es.
"mindenhol vannak parasztok, akiknek életük nincs és azon élik ki magukat, hogy ássanak a másik alá."
Igen, ez feltölti őket. Nem kapták meg a törődést, nevelést, munkahely a létük egyetlen célja és értelme.
"igazán alkalmazkodni".
Attól függ, hogy mihez. Általánosságban elmondható, hogy egyszerű ösztönlények egyvalamit akarnak:
törődést, megértést, több pénzt vagy szexet. Vagy egyszerre mindet, kellemest a hasznossal.
Általánosítás megy, és egy esetet összeadnak egy másikkal.
Remélem ezzel megadtam a választ a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!