Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Voltál már ilyen helyzetben?

Voltál már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Hogy két egymást követő munkahelyről is te jöttél el? - mondjuk a kollégák hozzáállása vagy vlmi miatt..

Nem kerested magadban a hibát, h lehet te vagy a " rossz "..ha megint hasonló ok vezetett a felmondásodhoz

2022. nov. 22. 22:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%
Minden munkahelyemrol azért megyek el mert szar a munka és az emberek. Tudom h én jó vagyok. Ez nálam normális szokás.
2022. nov. 23. 00:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Persze.

De ha gondolod írj privátot kérdező, konkrét példát, kíváncsi vagyok hogy én vagyok -e a "rossz".

Értelmes nberekkel lehet beszélni, sötétek meg gyógyíthatatlanok. Okos nber tanul, a hülye meg..

2022. nov. 23. 06:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Minden munkahelyemről én jöttem el.

Magasabb fizetésért, meg csak a változás kedvéért.

Most is épp váltok Januártól, +250 ezer HUf fizu, izgalmasabb feladatok.

Milyen hibát...?

2022. nov. 23. 08:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Olyan hibára gondolok, hogy esetleg mégse tudsz igazán alkalmazkodni, vagy hogy már megint van egy ember aki problémát okoz neked munkahelyen stb
2022. nov. 23. 11:15
 15/15 anonim ***** válasza:

14.:

Rébuszos válasz rébuszos kérdésre:

A 4. és 7. megadta a választ a kérdésre. Főleg a 7 -es.

"mindenhol vannak parasztok, akiknek életük nincs és azon élik ki magukat, hogy ássanak a másik alá."

Igen, ez feltölti őket. Nem kapták meg a törődést, nevelést, munkahely a létük egyetlen célja és értelme.

"igazán alkalmazkodni".

Attól függ, hogy mihez. Általánosságban elmondható, hogy egyszerű ösztönlények egyvalamit akarnak:

törődést, megértést, több pénzt vagy szexet. Vagy egyszerre mindet, kellemest a hasznossal.

Általánosítás megy, és egy esetet összeadnak egy másikkal.

Remélem ezzel megadtam a választ a kérdésedre.

2022. nov. 23. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!