Hasonló helyzetben voltál már?
Úgy érzem hogy beleuntam mindenbe,talán " kiégtem ".
Semmi más nincs csak dolgozni megyek. Utána otthon leulok a tv elé vagy mibilozok es másnap újra munka,hol az egyik hol a másik helyemen, amiből az egyik 24órás és ott is sok a semmittevés. Próbáltam olvasni ott,de nem megy mivel tudom h "nem azért vagyok ott"
De nem tudom mihez kellene kezdenem. Nincsenek terveim, se rövid se hosszú..jön ami jön és alakul..
Pontosan ugyan így vagyok vele én is, ki vagyok égve… belefásultam mindenbe.. nem nagyon tud örömet okozni semmi.
Én úgy próbálok javítani a dolgon, hogy hátrahagyok mindent munkát váltok elköltözök és remélem az új környezet és az új ingerek segítenek.
Nagyjából egy hónapja vagyok ilyen helyzetben, viszont az segít, hogy keresek valamit, amit szívesen csinálok, ami felvidít. Nehéz rászánni magam, hogy ezzel foglalkozzak a rosszabb napokon, de közben, illetve utána már jobban érzem magam, megjön a lendület.
Próbálj keresni valamit, ami neked is örömet okoz, és igyekezd beépíteni a mindennapjaidba. Szerintem ez mindenképp egy jó kezdet, jó első lépés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!