Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Voltál már olyan rossz anyagi...

Voltál már olyan rossz anyagi helyzetben életed során, hogy olyan ételt ettél, amit normális esetben nem fogyasztanál el?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az?

#szegénység, étel
2022. márc. 11. 21:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Amikor építkeztunk anno. Kínai tészta leves és lekváros kenyér. De egyiket sem utáltam meg, szeretem azóta is, bár előtte egyikét se ettem.
2022. márc. 11. 21:41
 2/21 anonim ***** válasza:
14%
Nem, olyan sokszor van, hogy rosszul vagyok az éhségtől teli hűtő mellett, de sosem ennék olyat amit nem szeretek, inkább szenvedek
2022. márc. 11. 21:52
 3/21 A kérdező kommentje:
Mi anno, diákévek alatt, tejbegríz, margarinos kenyér.
2022. márc. 11. 21:53
 4/21 anonim ***** válasza:
81%
Amikor a hegyalja fesztiválon voltam mindig krisnás kaján éltem mert nem volt pénzem 🤣🤣🤣 és az tényleg iszonyat szar kaja
2022. márc. 11. 22:01
 5/21 anonim válasza:
83%
2 éve nem tudok megtanulni főzni (borzalmas, bármibe fogok), azóta felvágottakon, konzervkaján és mirelit pizzán élek. Már ott tartok, hogy nincs íze semminek, kényszerből eszem, megutáltam az egész folyamatot.
2022. márc. 11. 22:02
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy ismerősöm, mondta hogy amikor élete álmát, egy vállalkozást létrehozott, hetekig lencsét ettek a társával, hogy ki tudják fizetni az alkalmazottak bérét.

Az ismerősom már sajnos évekkel ezelőtt meghalt, de a vállalkozás azóta is él, új tulajdonossal.

A lencse amúgy egészséges, de hetekig... 😰

2022. márc. 11. 22:16
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Bentlakásos gimibe jártam, borzalmas menzai kaja volt...

Egyszer egy este az egyik szobatársamnak volt kenyere és azt pirította meg rezsón. Tök fekete lett. Utána megkente margarinnal, és emlékszem a mozdulatra, ahogy felnyújtotta nekem az emeletes ágyra.

Hát olyan jólesett, máig emlékszem rá.

2022. márc. 11. 22:36
 8/21 A kérdező kommentje:
7# 😇🙂
2022. márc. 11. 22:38
 9/21 anonim ***** válasza:
35%

Egyetemi diákévek alatt napi kétszer levegőt ettem.

A levegőt a szüleim, a tanáraim, az állam és az állami intézmények miatt hiába fogyaszottam egy jobb élet reményében. Egészen lelkesen.

Ők kényszerítettek rá. Tönkre is ment bennem minden.

Nem érte meg!

2022. márc. 11. 22:53
 10/21 Metionin ***** válasza:
84%
Olyat nem eszek meg, amit nem szeretek de olyat kellett már ennem, amit abban a formában nem szoktam enni. Diákkoromban egyszer egy hétig főtt tésztán voltam, minden nélkül. Csak az volt. Épp megszűnt a munkahelyem és hiába találtam újat, fizetésig még hete voltak hátra, közben a kolit, bérletet fizetni kellett és ha jól emlékszem, még valami egyéb költség is volt, szóval ettem ami volt a szekrényemben, alias tésztát.
2022. márc. 11. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!