Nem találok munkát vidéken, voltál már hasonló helyzetben?
Érettségi és egy technikumi végzetségem van, ez utóbbival a fővárosba már egyszer sikerült munkát találnom.
Fent BP-en dolgoztam 2 évet, de nem bírtam tovább a műszakozást ezért hazaköltöztem.
Szerencsére van egy kis tartalékom és a szüleim mindenben támogatnak, de nem akarok a nyakukon élősködni.
- szám szerint 5 helyre beadtam az önéletrajzom, ebből egy helyre behívtak sofőrnek azóta is hívnak...
Nem voltam hasonló helyzetben, mert nálam eleve be volt kalkulálva az ingázás, ami esetemben 2x45 perc, azaz napi 1,5 óra.
Tömegközlekedem, az utazás költségét állja a cégem, a vonaton netezek, zenéz hallgatok, reggel leginkább alszom.
Nekem ez így tökéletesen megfelel.
5 hely qrv keves.
Nekem kb 40 oneletrajz kuldes utan ajanlottak egy allast, de nagyon jo fizetessel
Vidéken legközelebbi nagyváros, 40km belül ennyit találtam.
WC pucolós melót kihagytam, nem azért tanultam 7 évig középsuliban
Ha neked faluhelyen élőként 40 km ingázás (1/2-3/4 óra) nem fér bele, akkor keresgélhetsz még 10 év múlva is. Különösen ha nincs szakmád és csak egy érettségid van, a "műszakozást" meg nem bírod.
30-60 éven belül majd csak felépül az utcátok sarkán valami objektum, ami kielégíti az igényeidet.
Most egyik helyen összejött a dolog, sajnos 9-10 órázni kell naponta és még Szombaton is be kell mennem :(.
A fizetés ismételten vicc kategória 1000Ft-os órabér. Ami már 3 éve is kevés volt.
Már azon voltam, hogy pakolok és visszamegyek BP.-re mert ez így cink volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!