Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Voltál már ilyen helyzetben?

Voltál már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Hogy két egymást követő munkahelyről is te jöttél el? - mondjuk a kollégák hozzáállása vagy vlmi miatt..

Nem kerested magadban a hibát, h lehet te vagy a " rossz "..ha megint hasonló ok vezetett a felmondásodhoz

2022. nov. 22. 22:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Állandóan ilyen helyzetben voltam. Aztán kitalálták azért van ez,mert beteg vagyok és leszázalékoltak.
2022. nov. 22. 22:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi az az ok konkrétan?
2022. nov. 22. 22:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Volt, jobb ajánlatokat kaptam. Egyszer +15%, utána meg +55%. Nem kerestem a hibát magamban.
2022. nov. 22. 22:26
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Mind a 2 rabszolga munka volt, az egyiknél a főnököm az interjún a szemembe is hazudott.
2022. nov. 22. 22:35
 5/15 anonim ***** válasza:
Én kétszer voltam így, diákmunkák voltak de mindnél már ott jártunk, hogy fekvésének teljes állásba amint tudok jönni és nekem jó, de már akkor én vittem a hátamon mindent és én rám szakadt minden szar, bele se merek gondolni mit kaptam volna nap mint nap ha maradok
2022. nov. 22. 22:39
 6/15 anonim ***** válasza:
Felvesznek teljes allasba *
2022. nov. 22. 22:39
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Az van, hogy az ember nem haverkodni megy a munkahelyére . De az is nagyon sokat számít milyenek a munkakörülmények. Nyilván mindenhol vannak parasztok, akiknek életük nincs és azon élik ki magukat hogy ássanak a másik alá. Na ezeket az embereket én magasról ignorálom. Ha belém állnak leállítom az elején , nem szabad hagyni hogy fúrjanak és mindent rádhagyjanak.

Nálunk is van két kollégina akik ilyenek együtt, viszont egymás nélkül mimóza mind a kettő. 12-en vagyunk nők a műszakban egyszerre . Kepzelheted....

Előző munkahelyemen a fúrás ment és annyi idős volt a főnöknő mint én, hát nem tudtam komolyan venni, egy hét után közös megegyezéssel jöttünk el . Beilleszkedni nehéz az elején mindenhová, mindenhol vannak klikkek.

2022. nov. 22. 23:21
 8/15 anonim ***** válasza:
Örömmel az arcomon fogadtam el az elbicsátásat, mert tisztában voltam vele, hogy túl jó vagyok ahhoz a helyhez ahol korábban dolgoztam, nem ismerték el a teljesítményemet sem, és a mérgező környezet sem tudott lehúzni a saját szintjére így kivetett magából. A tényen nem változtat hogy ők mondtak fel vagy én, mert én is ugyan úgy a szerződés lejártával távoztam volna magamtól is. Azzal a különbséggel, hogy az elbocsátás után két nappal ők visszahívtak. Én meg csak egy röpke kérdéssel rövidre zártam a beszélgetést, hogy mennyi fizetésért. Azóta se tettem be a lábam a volt munkahelyemre. :D
2022. nov. 22. 23:37
 9/15 anonim ***** válasza:
91%
nem. én csak egy helyen mondtam fel, a többi helyről kirúgtak
2022. nov. 22. 23:56
 10/15 anonim ***** válasza:
Persze volt már ilyen, mikor aktívan keresgéltem a helyem és voltak helyek ahol biztos voltam hogy nem akarok maradni. Többnyire azért mert hamar kiderültek nekem nem szimpi dolgok, amihez úgysem tudtam volna alkalmazkodni, így hát elköszöntem. Annyira szorított helyzetben még sosem voltam hogy akármit elvállaljak, félrerakva az elveim.
2022. nov. 23. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!