Miért nem szól rá senki egy emberre aki a közös kávéból iszogat anélkül hogy egy fillért is hajlandó lenne beadni a közösbe?
A rendszer az hogy kávégép az van, mert céges de bele a kávét az alkalmazottak veszik. Összedobják a pénzt és vesznek egy csomag őröltet.
Ha elfogy újra vesznek.
Nem egy nagy tétel, fejenként 1 hétre tán 300 ftra jön ki vagyis egy hónapban kemény 1200 ft-ot kell költeni.
És mégis van olyan akinek minden reggel első dolga hogy vannnn káááávvéééé?? Há méééé nincs nem főőőőtt le... és már issza is.
de soha egy fillért be nem adna. mert sajnálja a szar 300 ft-ot is.
Kérdésem nem az hogy lehet vki ekkora olcsójános
hanem az MIÉRT nem szól rá senki?
(én miért nem szólok? Mert én nem kávézok. így nem az én pénzemet vett kávét szlopálja. de ha az én pénzem is benne lenne tuti kiráznám a szaros alsógatyájából is.)
Én mondjuk 300 ftot nem is ajánlanék fel senkinek, mert úgy gondolnám, hogy kva sértő számára, hogy azt hiszem róla, szüksége van rá.
Mondjuk cserébe én sem szeretem a filléreken való bszakodást, amikor valakit hazaviszek és felajánlja, hogy kifizeti azt a 78 forintot ami a része hát bszki, csövesnek nézek ki, hogy erre is rászorulok? Hagyjuk már.
Nekem ez nem reális. Én ugyan nem iszok kávét, viszont teázok, egy kis teaboltból szoktam venni a szálas teát, többfélét. Nem annyira látom magam előtt, hogy a munkahelyem elküldi oda Gizikét, hogy vegyen 10 féle teát.... Alap hogy veszek magamnak. 🤷♀️
A kávézós kollégáim is, az egyik nem hajlandó a kapszulást meginni, a másik csak azt szereti. Az egyik a meggyes csillámos lattét szereti, a másik a sima espressot. Stb. Nem reális ezeket központilag intézni.
Hát... kérdező, ha neked ez akkora trauma, és nagyon nem bírsz magaddal, ill. vele sem bírsz őszinte lenni, hogy felvállald szemtől szembe, hogy akkor igyál, ha fizettél, mert ez fizetős, akkor nyomtass egy lapot, hogy a kávé ára x forint, amit neked is fizetni kellene Béla a becsületkasszába."
Ragaszd ki a falra, és tűnj el. Amikor mindenki jön, mindenki jól meglepődik, és Béla is elszégyelli magát, talán fizetni fog. Ha ügyesen csinálod, nem derül ki, hogy te írtad ki.
De szerintem elég gázok vagytok mindketten.
Az lenne a poén, ha ezek után egyszer csak lopkodnák a becsületkasszából a lóvét! :D Ha Béla ilyen nagy szarrágó, lehet, hogy azt csinálná, hogy látványosan bedob x forintot, aztán suttyomban a dupláját veszi ki.
28
Miért kellett téged külön megkínálni? Miért nem csináltál magadnak egyet? Megmondták, hogy nem vehetsz magadnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!