Mit tegyek, ha senki nem hajlandó velem barátkozni?
A való életben nincsenek barátaim.
Itt a gyk-n találkoztam már rengeteg emberrel akik azt mondták a barátaim lesznek.De 2 hét vagy akár több hónap után eltűntek.
Volt már többször,hogy megadtuk egymásnak a Facebookot,Vibert vagy emailt.Felvettem Viberre és nem írt vissza.Vagy bejelöltem Facebookon és nem jelölt vissza.
Én már feladom,utálom az embereket.Jobb kerülni őket,akkor legalább nem tudnak belémrúgni
Nekem eltűnnek mindig.
Egy volt aki találkozni akart,de az is eltűnt
Én is azt tapasztalom, hogy neten keresztül nehéz barátkozni. A való életben voltak barátaim, de miután végeztünk az iskolákkal, már nem tudtunk többé találkozni a nagy távolság miatt (kollégista voltam). Újakat meg nem sikerült igazán találnom. akit Iwiw-en fent voltam, de nem igazán írt senki rám, így FB-ra már nem is regisztráltam.
Úgy érzem, az őszinte, igazi barátságból már kevés van,de bízom benne, hogy lesz még ilyenben részem, és mindenki másnak is ezt kívánom, aki hasonló helyzetben van.
Fiúk meg lányok is.
Én szerintem direkt meg akarnak szivatni.Elhitetik,hogy lezdnek a barátaim,aztán lelépnek hogy pofára essek.Mert gonoszak.
Többször nem veszem már ezt be
...vagy csak simán elfoglaltak, hiszen fontosabb kötelezettségek is léteznek, mint a gyikezés.
Te te már feladtad, vagy akkor nem?
-Barátság... Mit jelent ez a szó számodra?
-Te milyennek képzelsz el egy barátságot? Miket csinálnak a barátok?
-te olyan ember vagy, akivel szívesen barátkoznál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!