Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem szól rá senki egy...

Miért nem szól rá senki egy emberre aki a közös kávéból iszogat anélkül hogy egy fillért is hajlandó lenne beadni a közösbe?

Figyelt kérdés

A rendszer az hogy kávégép az van, mert céges de bele a kávét az alkalmazottak veszik. Összedobják a pénzt és vesznek egy csomag őröltet.

Ha elfogy újra vesznek.

Nem egy nagy tétel, fejenként 1 hétre tán 300 ftra jön ki vagyis egy hónapban kemény 1200 ft-ot kell költeni.

És mégis van olyan akinek minden reggel első dolga hogy vannnn káááávvéééé?? Há méééé nincs nem főőőőtt le... és már issza is.

de soha egy fillért be nem adna. mert sajnálja a szar 300 ft-ot is.

Kérdésem nem az hogy lehet vki ekkora olcsójános

hanem az MIÉRT nem szól rá senki?

(én miért nem szólok? Mert én nem kávézok. így nem az én pénzemet vett kávét szlopálja. de ha az én pénzem is benne lenne tuti kiráznám a szaros alsógatyájából is.)

2022. nov. 10. 08:14
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem vesz mindenki magának, és akkor nincs marakodás? Nálunk így van, mindenki gondoskodik a saját teáról/kávéról, soha nem volt még konfliktus.
2022. nov. 10. 08:16
 2/41 anonim ***** válasza:
93%
Miért nem szólnak? Mert nem zavarja öket.
2022. nov. 10. 08:16
 3/41 anonim ***** válasza:
84%
1-es: itt sincs konfliktus, csak a kérdezö hözöng magában olyasmin, amihez semmi köze.
2022. nov. 10. 08:17
 4/41 A kérdező kommentje:

"Miért nem vesz mindenki magának, és akkor nincs marakodás?"

De én nem ezt kérdeztem.

Én azt kérdezem ha valaki naponta kávézik hogy lehet annyira utolsó piti szardarab hogy még a 300 ft/hét is sajnálja.

én ezt kérdezem.

2022. nov. 10. 08:18
 5/41 anonim ***** válasza:
85%
Lehet pont azert mert az semmi penz es alapnak kene lennie h allja a melohely
2022. nov. 10. 08:26
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kávézol, akkor mit idegeskedsz más pénzén? Én kávézok (itthon), nem érdekel, hogy a kollégáid le vannak húzva olcsójános által.
2022. nov. 10. 08:35
 7/41 A kérdező kommentje:

"Lehet pont azert mert az semmi penz es alapnak kene lennie h allja a melohely"

de ez megint nem válasz hanem melléduma. ÁLLNIA KÉNE (és miért is kéne??) de NEM ÁLLJA. Más meg elnézi hogy az Ő PÉNZÉBŐL ez a tróger kávézgat -és még egy köszönömöt se képes kinyögni....

Másik meg: asszonypajtás a KH-ban dolgozik és ott épp most citték el még a vízforralókat is.

Ott aztán nem kávét nem áll a cég, de még a saját kávédat se főzheted le...

2022. nov. 10. 08:36
 8/41 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyenek, ennyi. Sokaknak nem jut eszébe ilyen. Én például nem vagyok ilyen. De manapság 300 Ft akkora tétel, hogy szerintem senkit se érdekel.
2022. nov. 10. 08:41
 9/41 A kérdező kommentje:

Nem is a 300 a lényeg hanem az elv.

Van aki oda se figyelve bedob egy ezrest hetente nem szarozik apróval.

Pont ezért halál szánalmas az egész.

Nem képes belemarkolni a zsebébe és beönteni egy marék aprót???

2022. nov. 10. 08:45
 10/41 anonim ***** válasza:
100%

"Nem is a 300 a lényeg hanem az elv"

Neked. Másnak nem.

De eleve miért turkálsz mások zsebében, ha bevallottan semmi közöd hozzá? Ez azért elég szánalmas.

2022. nov. 10. 08:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!