Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mekisek!!! Dolgozóként hogyan...

Mekisek!!! Dolgozóként hogyan tudnám elkerülni a burgonyázást?

Figyelt kérdés

Fél éve dolgozom a mekiben, szarul is fizetnek, utálnak is az emberek, csesztetnek, néha nyíltan szekálnak, és most jött egy rossz dolog, hogy a műszakvezetők nyíltan büntetnek engem a semmiért. Azt mondják, hogy azért tesznek engem mindig burgonyára, mert "lassú" vagyok mindenhol, közben úgy szoktam pörögni, mint az állat. A valóság, hogy emberhiány van, mert senki nem hajlandó ilyen szar fizuért ennyi szart elviselni, pedig amúgy lenne elég ember, hogy felváltva burgonyázzunk. Deeeehooogy, engem hónapok óta MINDEN műszakomban odatesznek, 4-6-8 órán keresztül (4-6-8 órákat szoktam menni, heti 30 órában/felette is), a tűző melegben, ha rosszul leszek, akkor a műszakvezető elküld a pi**ába, ha iszok, akkor is az anyámat, ha megég a kezem, az anyámat, pörgök, mint az állat és még akkor is b*sztatnak, és már elegem van, de nem léphetek ki, mert nagyon kell a pénz.

Hiába szóltam már, hogy ez nem jó, hogy engem raknak mindig oda szopni és még utána undorító módon is beszélnek velem. Szenvedek. Hogyan tudnám elkerülni a burgonyázást?

Ha a tenyeremen lenne egy jó kis felületi sérülés, vagy sebes lenne a kezem, odatehetnének a sós közegbe? Vagy hazudjak be valamint, hogy ekcémás vagyok, bőrbetegségem van? Vagy hazudjam hogy valami vérrel terjedő betegségem van, HIV-es vagyok, és ha megsérül a kezem, akkor HIV-es lesz a krumpli? Már tanácstalan vagyok, undorító az ahogyan bánnak velem.

2022. nov. 7. 14:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Inkább menj el akkor egy gyárba... Ott is szopás lesz, de talán nem fognak ennyire szivatni.
2022. nov. 7. 14:49
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az egyes írja.

Ha nincs semmi végzettséged, akkor egy gyári betanított munka talán jobb lesz neked. És lehet a fizu is egy picivel jobb.

2022. nov. 7. 14:52
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az egyik legkényelmesebb terület volt, a meleget leszámítva. Nem kellett kasszázni, foglalkozni, kedveskedni az emberekkel. A munkatársak, műszakvezetők pedig igen vegyesek, van aki unalmában is b.szogat, mert élvezi.

Ha fertőző betegséget hazudsz, azonnal kiraknak szerintem. Meg egyébként is, orvosi alkalmasságinál nem lehet eltitkolt betegséged.

Ha nem tetszik keress másik munkahelyet a környéken.

2022. nov. 7. 14:54
 4/22 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem, hogy diákmunkás vagyok. Még tanulok.
2022. nov. 7. 14:55
 5/22 A kérdező kommentje:
Mármint elfelejtettem hozzáfűzni... mielőtt valaki belém kötne itten :D
2022. nov. 7. 14:58
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor marad ez amíg tanulsz, részmunkaidős, változtatható műszakos, beosztásos melót nem könnyű találni. De azért keresgélj, hátha..

Burger king, kfc se jobb, elhiheted.

2022. nov. 7. 15:03
 7/22 anonim ***** válasza:
95%
Akkor keress másik melót. Felesleges ott rabszolgáskodnod
2022. nov. 7. 15:03
 8/22 anonim ***** válasza:
98%

#7 írta a kérdésben, hogy nagyon kell a pénz.

Az más kérdés, hogy idegileg, lelkileg tönkretesznek, megváltoztattják a viselkedésed

2022. nov. 7. 15:10
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
#7 nem hiszem, hogy egy gyárban szarabbul fizetnének. Én csak éjszakára mentem nyáron és 2k-s órabérben voltam. Igaz soha többé nem mennék vissza, mert rabszolgameló.
2022. nov. 7. 15:27
 10/22 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó vagyok, nyolcasnak szántam
2022. nov. 7. 15:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!