Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mekisek!!! Dolgozóként hogyan...

Mekisek!!! Dolgozóként hogyan tudnám elkerülni a burgonyázást?

Figyelt kérdés

Fél éve dolgozom a mekiben, szarul is fizetnek, utálnak is az emberek, csesztetnek, néha nyíltan szekálnak, és most jött egy rossz dolog, hogy a műszakvezetők nyíltan büntetnek engem a semmiért. Azt mondják, hogy azért tesznek engem mindig burgonyára, mert "lassú" vagyok mindenhol, közben úgy szoktam pörögni, mint az állat. A valóság, hogy emberhiány van, mert senki nem hajlandó ilyen szar fizuért ennyi szart elviselni, pedig amúgy lenne elég ember, hogy felváltva burgonyázzunk. Deeeehooogy, engem hónapok óta MINDEN műszakomban odatesznek, 4-6-8 órán keresztül (4-6-8 órákat szoktam menni, heti 30 órában/felette is), a tűző melegben, ha rosszul leszek, akkor a műszakvezető elküld a pi**ába, ha iszok, akkor is az anyámat, ha megég a kezem, az anyámat, pörgök, mint az állat és még akkor is b*sztatnak, és már elegem van, de nem léphetek ki, mert nagyon kell a pénz.

Hiába szóltam már, hogy ez nem jó, hogy engem raknak mindig oda szopni és még utána undorító módon is beszélnek velem. Szenvedek. Hogyan tudnám elkerülni a burgonyázást?

Ha a tenyeremen lenne egy jó kis felületi sérülés, vagy sebes lenne a kezem, odatehetnének a sós közegbe? Vagy hazudjak be valamint, hogy ekcémás vagyok, bőrbetegségem van? Vagy hazudjam hogy valami vérrel terjedő betegségem van, HIV-es vagyok, és ha megsérül a kezem, akkor HIV-es lesz a krumpli? Már tanácstalan vagyok, undorító az ahogyan bánnak velem.

2022. nov. 7. 14:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
fogadjunk, hogy többet keresel, mint egy diplomás
2022. nov. 7. 15:37
 12/22 anonim ***** válasza:
24%
Ha talál olyat, ahol csak éjszaka 8 óra (6-kor hazamegy, nem alszik), reggel meg suli nappali tagozaton minden hétköznap délutánig.
 13/22 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem órán elaludna
 14/22 anonim ***** válasza:
97%

Sajnos a diákokkal szemetek, főleg egy besavanyodott, 8 általánossal rendelkező 40 éves felnőtt.

Irigy rád, hogy neked még van esélyed az életben.

2022. nov. 7. 15:51
 15/22 anonim ***** válasza:
97%
Keress másik melót, vannak irodai melók is diákoknak.
2022. nov. 7. 15:58
 16/22 anonim ***** válasza:
80%
Nincs egy másik gyorsétterem a városban, ahova azonnal felvennének?
2022. nov. 7. 16:03
 17/22 anonim ***** válasza:
96%

#14 ez nem így van. Ugyanúgy csesztetnek nem diákként is.

De egy régi, kiöregedett dolgozó természetesen a gyengébbeken fogja kiélni az irányítás mániáját.

2022. nov. 7. 16:54
 18/22 anonim ***** válasza:
25%
Mi az a krumplizás? Te sütöd mindig a krumplit, hámozod, szeleteled stb?
2022. nov. 7. 17:55
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak kiszedi a sult krumplit zacskoba es lerakja. Gyorsan kell csinalni, es k.rva meleg van
2022. nov. 7. 20:02
 20/22 anonim ***** válasza:
14%
A sajtburgerhez viszont a marhahust a dolgozok szerzik be. úgy nézzél a kasszás szőke csajra, hogy ő bizony hátra szokott menni, és torkon szokott szúrni egy tehenet, utána mosolyogva visszamegy a kasszához
2022. nov. 7. 23:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!