Mekisek!!! Dolgozóként hogyan tudnám elkerülni a burgonyázást?
Fél éve dolgozom a mekiben, szarul is fizetnek, utálnak is az emberek, csesztetnek, néha nyíltan szekálnak, és most jött egy rossz dolog, hogy a műszakvezetők nyíltan büntetnek engem a semmiért. Azt mondják, hogy azért tesznek engem mindig burgonyára, mert "lassú" vagyok mindenhol, közben úgy szoktam pörögni, mint az állat. A valóság, hogy emberhiány van, mert senki nem hajlandó ilyen szar fizuért ennyi szart elviselni, pedig amúgy lenne elég ember, hogy felváltva burgonyázzunk. Deeeehooogy, engem hónapok óta MINDEN műszakomban odatesznek, 4-6-8 órán keresztül (4-6-8 órákat szoktam menni, heti 30 órában/felette is), a tűző melegben, ha rosszul leszek, akkor a műszakvezető elküld a pi**ába, ha iszok, akkor is az anyámat, ha megég a kezem, az anyámat, pörgök, mint az állat és még akkor is b*sztatnak, és már elegem van, de nem léphetek ki, mert nagyon kell a pénz.
Hiába szóltam már, hogy ez nem jó, hogy engem raknak mindig oda szopni és még utána undorító módon is beszélnek velem. Szenvedek. Hogyan tudnám elkerülni a burgonyázást?
Ha a tenyeremen lenne egy jó kis felületi sérülés, vagy sebes lenne a kezem, odatehetnének a sós közegbe? Vagy hazudjak be valamint, hogy ekcémás vagyok, bőrbetegségem van? Vagy hazudjam hogy valami vérrel terjedő betegségem van, HIV-es vagyok, és ha megsérül a kezem, akkor HIV-es lesz a krumpli? Már tanácstalan vagyok, undorító az ahogyan bánnak velem.
A hozzáállásoddal van a gond, utálsz mindenkit ahogy írtad is, akkor mit vársz cserébe? Vörös szőnyeget gurítsanak, amerre mész?
Én tudom, hogy nagyon nehéz ott dolgozni, de ha változtatsz a viselkedéseden, akkor az ott töltött idő is hamarabb fog telni, és nem fognak veled szemétkedni, állandóan krumpliztatni.
Erre nem gondoltál?
Ha te lennél főnök valahol, és az egyik jól fizetett alkalmazottad fején és viselkedésén látnád, hogy sz@rik az egészre és mindent gyűlöl, csak a pénz miatt van ott, akkor vajon magasabb pozícióba emelnéd? Vagy inkább még rosszabb munkát adnál neki, hogy észrevegye magát?
Gondolj arra, hogy mi lenne, ha ez a lehetőség nem lenne. Pénzed sem lenne! És végül is te választottad ezt, senki sem kényszerített. Szorítsd össze a fogaidat és legyél kedves a vevőkkel és a kollegáiddal, meglátod, hogy az egész környezeted meg fog változni jó irányba. Sokan csak miattad mennek majd be falatozni, mert te mindig kedves és udvarias vagy, amivel meg növeled az üzlet forgalmát és jó hírét. Még fizuemelést is kaphatsz, ha kitűnsz a többiek közül. Pozitív irányba persze.
Ha te kedves és segítőkész vagy, akkor mások is azok lesznek veled.
Ha pedig marad benned ideg a munka végén, vezesd le otthon. Boxzsák és társai.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!