Mennyire gáz letiltani Facebook-on a főnökömet és a kollégákat? Lent ⬇️
Új vagyok a munkahelyen, kevés kollégám van, “családias hangulatú” helyen vagyok (4 és a főnök).
Valahogy szóba került egy Facebook csoport, amiben a kollégák is benne vannak, így adta magát, hogy ők is használják az oldalt.
Viszont korábban láttam / hallottam, hogy egy másik munkahelyen megjegyzéseket tett a főnök és a többi kolléga, hogy milyen képeket tesz ki egy adott kolléga és ehhez hasonló dolgok.
4 képem van összesen az oldalon, a legújabb 1,5 évvel ezelőtti. A profilképem 3 évvel ezelőtti, dekoltáltabb felsőben vagyok.
Nem szeretném, ha emiatt másként ítélnének meg, de törölni sem szeretném amiatt a pár ember miatt. Igaz, még nem jelöltek be, de nem kizárt, hogy rám kerestek.
Az előző munkahelyemen minden kollégám bejelölt és a mai napig nyomon követik, miket osztok meg és ha sztorit rakok ki, kivétel nélkül nézik az ex kollégák (kétlem, hogy ilyen izgalmas lennék…).
Szóval azért, hogy elébe menjek a dolgoknak és hogy ne csámcsogjanak rajtam, mennyire gáz megkeresni őket a Facebookon és letiltani őket?
Teljesen megértem, én is utáltam, hogy új helyen egyből jelölgetett a főnök, meg a kollégák.
Itt jegyzem meg, hogy simán beállíthatod ám, hogy kikkel mit osztasz meg..
Ergo bejelöl, és máris is instant álíltom át, hogy a feedjeimből SEMMIT ne lássanak. Ennyi. Problem soved.
Barátok vagyunk, de kb annyit látnak,hogy full üresek/nincsenek posztjaim ( ami igaz is, nem igen érdekel a posztolgatás, de nagy ritkán szoktam max).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!