Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hibáztatok már úgy munkahelyen...

Hibáztatok már úgy munkahelyen, hogy kínos volt, rosszul éreztétek magatokat?

Figyelt kérdés
Én most elég kavarodást csináltam, úgy bánt.
2022. nov. 2. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Csak az nem hibázik,aki nem dolgozik.
2022. nov. 2. 18:20
 2/7 anonim válasza:
89%
Mindig kedves voltam és szorgos, de az érdekeimért, mások boldogulásáért küzdöttem, de ez nem vezetett semmi jóhoz, viszont igazi harcos lettem úgy, hogy már volt sok tapasztalatom a múltammal kapcsolatban. Folyton ismétlődött minden, de nem tartom magamat hibásnak.
2022. nov. 2. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Étteremben dolgozva egyszer túltömtem, és elcsesztem a teherliftet. Elég drágán javították meg. Akkor elég szarul éreztem magam miatta. De 1 évre rá visszagondolva már nem annyira, mert a főnököm addigra kimutatta a foga fehérjét, és rájöttem mekkora egy tetű szarházi.
2022. nov. 2. 18:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyszer ilyen autóalkatrész logisztikai üzemben dolgoztam mint diákmunkás.

Onnan osztották szét a rendelt árut, be kellett raktárból gyűjteni, dobozolták, raklapra pakolták rendelés szerint. És a végén körbe kellett fóliázni zsugorfóliával. Emlékszem is ilyen lehetetlen helyzet volt, hogy csak pár dolog volt a raklapon, azok viszont nehéz, könnyen meginduló elemek, konkrétan egy kamion felni is volt rajta.

Aztán menet közben széthullott a csomagolás. Minket behívtak, hogy hát a sofőr küldte a fotókat, a kamera képeket megnézték aztán úgy mindenki előtt elmagyarázva mondták, hogy amúgy így és úgy kell csinálni, ezért kell erre figyelni. Rohadt szar és megalázó érzés volt. De nyilván a munkahely szempontjából jogos.

Mondjuk tulajdonképpen nem éreztem azt, hogy csak és kizárólag én hibáztam volna, egyszerűen az áru csomagolása volt szarul megoldható feladat amit 10-ből 9 ember ugyanúgy benézett volna.

2022. nov. 2. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam a nagybani-s a postánkon először életemben. Persze, hogy akkor jött egy hatalmas ellenőrzés, és 15.000 forintos hiány volt az ertekcikkek között. Mint kiderül utólag nemcsak az én saram volt kizárólag, de azért nagyrészt igen, hisz nem figyeltem oda rendesen, mikor a többieknek ertkecikket osztottam ki. Nem az zavart, hogy ki kellett fizetnem , hanem az egész, borzasztóan szégyelltem magam emiatt elég sokáig.
2022. nov. 2. 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:
20%
Nem, viszont az egyik kollégám igen és mégsem rúgták ki. Hanem inkább engem, mert én kövér vagyok.
2022. nov. 2. 20:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, pár dolog már összejött az évek alatt.

Raklapon volt 4 hűtő, túltoltam a fóliázást ami összeroppantott hármat.

Aztán nem fóliáztam elég szorosan, leborult targonzácás közben, kivitt egy oszlopot a magasraktáras polcrendszerből és át kellett pakolni 7 kamionnyi árut mielőtt összedől.

Rosszul címkéztem dobozokat és rossz árut vittek el a világ másik felére.

Sorolhatnám még egy darabig.

2022. nov. 2. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!