Hibáztatok már úgy munkahelyen, hogy kínos volt, rosszul éreztétek magatokat?
Egyszer ilyen autóalkatrész logisztikai üzemben dolgoztam mint diákmunkás.
Onnan osztották szét a rendelt árut, be kellett raktárból gyűjteni, dobozolták, raklapra pakolták rendelés szerint. És a végén körbe kellett fóliázni zsugorfóliával. Emlékszem is ilyen lehetetlen helyzet volt, hogy csak pár dolog volt a raklapon, azok viszont nehéz, könnyen meginduló elemek, konkrétan egy kamion felni is volt rajta.
Aztán menet közben széthullott a csomagolás. Minket behívtak, hogy hát a sofőr küldte a fotókat, a kamera képeket megnézték aztán úgy mindenki előtt elmagyarázva mondták, hogy amúgy így és úgy kell csinálni, ezért kell erre figyelni. Rohadt szar és megalázó érzés volt. De nyilván a munkahely szempontjából jogos.
Mondjuk tulajdonképpen nem éreztem azt, hogy csak és kizárólag én hibáztam volna, egyszerűen az áru csomagolása volt szarul megoldható feladat amit 10-ből 9 ember ugyanúgy benézett volna.
Igen, pár dolog már összejött az évek alatt.
Raklapon volt 4 hűtő, túltoltam a fóliázást ami összeroppantott hármat.
Aztán nem fóliáztam elég szorosan, leborult targonzácás közben, kivitt egy oszlopot a magasraktáras polcrendszerből és át kellett pakolni 7 kamionnyi árut mielőtt összedől.
Rosszul címkéztem dobozokat és rossz árut vittek el a világ másik felére.
Sorolhatnám még egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!