Hogyan érhetném el, hogy egy volt kollégám ne jöjjön át az új munkahelyemre dolgozni?
Nemrég kezdtem el dolgozni az új munkahelyemen. Az előző helyemen volt egy kollégám, aki belémzúgott, nekem nem az esetem, ezért visszautasítottam, viszont nem vette a lapot (követett hazáig, hívogatott telefonon, barátnőmnek írogatott, hàtha összejövök vele,-stb). Az ottani HR nem igazán csinál(t) semmit, a főnökeimet meg nem érdekelte a dolog.
A mostani helyemnek van egy közös projektje a régi helyemmel, és pont ez a pasi a szakmai kontakt. Amikor megtudta, hogy hol dolgozom, megkérdezte, hogy van-e nálunk szabad hely, nyilván azért, hogy a közelembe lehessen (20 éve van a mostani helyén). Én viszont nem szeretnék vele egy helyen dolgozni, mivel:
- úgy érzem, hogy zaklat és egész nap a nyakamon lógna, én viszont dolgozni megyek oda, nen mást csinálni;
- munkaidőben iszik (napi fél-egy üveg vodka, de már annyira hozzászokott a szervezete, hogy nem venni rajta észre);
- már most úgy viselkedik, mintha nálunk dolgozna, ezt onnan tudom, hogy barátnőm mesélte.
-összeférhetetlenség.
Ugyan még nem adta be hozzámk a jelentkezését, de januárban lesz felvétel. Az az igazság, hogy elégedett vagyok a munkámmal, nem szeretném negint ezt a pasast kerülgetni vagy amiatt munkát váltani, mert nem képes leállni. Nyilván nem én döntök és sz@rul is érzem nagam, hogy ilyen gondolataim vannak, de nem akarok egy piócát a nyakamba ismét.
Ebből is látszik, hogy a férfiak mennyire ösztönlények.
Ezért van az, hogy a Nők felsőbbrendűek.
A Nőknek kellene irányítani a világot.
Köszi a válaszokat. Sajnos igaz, amit leírtam. A mostani munkahelyén is tudják, hogy iszik, egyedül azért nem rúgták még ki, mert nincs helyette más.
Egyébként nálam az is kiveri a biztosítékot, hogy dolgozik X helyen, kiküldik egy céghez és máris bepróbálkozik. Nyilván semmi nem tiltja ezt, de én ezek után már csak azért se dolgoznék vele együtt, mert nem lojális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!