Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Visszamenni a volt munkahelyemre?

Visszamenni a volt munkahelyemre?

Figyelt kérdés

Diákként dolgoztam egy évet egy helyen, de aztán azért váltottam, mert már nem éreztem jól magam, nagyobb szakmai tapasztalatot akartam szerezni.

Fel is vettek egy szakmai helyre (bank) de ott hagytam 4 hónap után, mert nagyon nyomasztó és rossz volt a környezet. Ezután elmentem egy másik helyre, ott viszont elbocsátották fél év múlva az összes gyakornokot/diákot leépítésre hivatkozva.

Sajnos azóta nem találok munkát. Mivel a nyelvtudásom még nem elég jó ahhoz, hogy olyan komolyabb szakmai helyre jelentkezzek, ahol ezt kérik, így nagyon rossz, monoton munkákat tudnék csak kapni (iratfűzés, szkennelés, ilyesmik) ezekhez viszont nincs kedvem, így arra gondoltam, hogy írnék a volt főnökömnek, hátha foglalkoztatna újra diákként. Az sem lenne a legjobb munkahely a munka jellege miatt, de sokkal hasznosabbnak és megbecsültebbnek érezném ott magam annak ellenére, hogy nem irodai álom munka lenne.

Mit gondoltok?

Megéri vagy ha egy korszak lezárult akkor ne bolygassam?

2022. okt. 28. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne? Nincs azzal semmi baj, ha visszamész a régi helyedre.

Én is visszamentem anno. Először azért mondtam fel, mert más szakirányba mentem dolgozni. Aztán onnan eljöttem, mert nem vált be. Gond nélkül visszavettek, még örültek is nekem, mert jó munkaerő voltam anno. A helyet se kellett újra bemutatni, betanítani se kellett ugyebár :D

(Aztán fél év múlva másodszor is megint eljöttem, de az már más sztori :D)

2022. okt. 28. 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:
33%

Ha egyszer már ott hagytad azt a munkát, akkor azt okkal tetted. Ne lépj hátra ekkorát, ahogy anno most se éreznéd magad ott jól.

Nézz szét, biztos találsz valami másféle diákmelót, akár részmunkaidős állást amely később jól mutat az önéletrajzodban.

2022. okt. 28. 10:33
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
"Iratfűzés, szkennelés, ilyesmik" - ezekkel mi a bajod ?!
2022. okt. 28. 10:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egy próbát megér, ha tényleg vissza akarsz menni. Csak aztán nehogy majd csicskáztasson, mert szívességet tett neked..!

Én a helyedben inkább szkennelgetnék egy új helyen, tiszta lappal indulva és onnan lépnék tovább, ha adódik jobb!

2022. okt. 28. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez a hozzáállásodtól függ.

Én tanár voltam 3 évig, azóta rendszergazda. Az első munkahelyemet gyűlöltem. Ha könyörögnének, se mennék vissza. A következő munkahelyemet szerettem, bár a tanári pályára nem akarok újra visszatérni, így ez emiatt nem jöhet szóba. Rendszergazdaként akár vissza is mennék, de ahhoz túl kis létszámú intézmény, hogy főállásban foglalkoztassanak. A következő munkahelyemet meg finoman szólva sem kedveltem, oda nem mennék vissza.

2022. okt. 28. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Volt már, hogy ezt megtettem magam: nem volt szuperjó ötlet, de akkor ezt meg kellett tennem.
2022. okt. 28. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Próbáld ki. Sokan visszanennek régi munkahelyre, ismerek olyat aki kétszer is megtette ezt.

Semmi gond nincs ezzel.

2022. nov. 19. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!