Visszamennétek az előző munkahelyetekre ebben az esetben?
Egy kis pesti cégnél dolgoztam 2015ben, széleskörű nemzetközi kapcsolatokkal.
A közvetlen főnököm szakmailag zseni volt, viszont emberileg zsarnok. Ki is rugatott. Túléltem, elengedtem.
A cégvezető egy döntéskételen, irányítható, de jóindulatú, nyitott , szakmailag szinén kiváló, nagy kapcsolatrendszerrel rendelkező brit. Ő nem látta ezt anno mert ritkán volt benn, a kisfőnök tanácsát elfogadva ment bele a kirugásomba.
Tavaly találkoztam a cégvezetővel, söröztünk egyet. A kisfőnököt kirúgták időközben bizonyos okokból, illetve átalakítások voltak, a cég kezd átalakulni.
Azt mondta nekem hogy megbánta nagyon hogy belement a kirúgásomba, egy jó embert vesztett a cég velem. Ha hajlandó vagyok akkor beszélhetünk egy jövőbeli ismételt együttműködésről mert el tud képzelni a megújuló cégben, tudja hogy megbízható vagyok és neki ilyen emberek kellenek hosszú távon.
Mondtam persze én is nyitott vagyok, újat tanulni is stb.
Azóta néhány emailt írt de a találkozó nem jött össze.
Ráírjsk hogy mi a helyzet és hogy nyitott vagyok még mindig?
Esetleg vázoljam fel konkrétan mi pluszt tudnék adni a cégnek?
Egyáltalán menjek-e vissza, kell e ezt erőltetni?
A döntés a te kezedben van! Vissza akarsz menni? Visszamész.
Nem akarsz visszamenni? Nem mész. Milyen erőltetésről beszélsz? És mért kéne neked bármit is vázolnod, amit nem kérdezett a kutya se.
Milyen a mostani munkahelyed, mennyit fizetnének, mennyi a munkaterhelés: ezek a szempontok.
Most még nem áll rendelkezésedre elég információ a helyes döntésedet megalapozni.
Úgy mennék el a megbeszélésre, mintha nem lenne közös múltunk. 3 év alatt igen sok minden megváltozott a cégnél, minden, ami magától értetődőnek tűnik, rá kell kérdezni.
Mit veszthetsz egy-két megbeszéléssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!