Visszamennétek az előző munkahelyetekre ebben az esetben?
Egy kis pesti cégnél dolgoztam 2015ben, széleskörű nemzetközi kapcsolatokkal.
A közvetlen főnököm szakmailag zseni volt, viszont emberileg zsarnok. Ki is rugatott. Túléltem, elengedtem.
A cégvezető egy döntéskételen, irányítható, de jóindulatú, nyitott , szakmailag szinén kiváló, nagy kapcsolatrendszerrel rendelkező brit. Ő nem látta ezt anno mert ritkán volt benn, a kisfőnök tanácsát elfogadva ment bele a kirugásomba.
Tavaly találkoztam a cégvezetővel, söröztünk egyet. A kisfőnököt kirúgták időközben bizonyos okokból, illetve átalakítások voltak, a cég kezd átalakulni.
Azt mondta nekem hogy megbánta nagyon hogy belement a kirúgásomba, egy jó embert vesztett a cég velem. Ha hajlandó vagyok akkor beszélhetünk egy jövőbeli ismételt együttműködésről mert el tud képzelni a megújuló cégben, tudja hogy megbízható vagyok és neki ilyen emberek kellenek hosszú távon.
Mondtam persze én is nyitott vagyok, újat tanulni is stb.
Azóta néhány emailt írt de a találkozó nem jött össze.
Ráírjsk hogy mi a helyzet és hogy nyitott vagyok még mindig?
Esetleg vázoljam fel konkrétan mi pluszt tudnék adni a cégnek?
Egyáltalán menjek-e vissza, kell e ezt erőltetni?
köszi.
A válaszaitok és amit gondolok az alapján valami olyasmit gondolok hogy lehet ráírok mi a helyzet, hogy van van e kedve sörözbi egyet.
Aztán majd a megbeszélésen rlválik. Tiszta lappal hajlandó vagyok újrakezdeni, persze a "sérelemdíjat" :) meg kell fizetnie. Igen, nyilván kedvezőbb alkupozicióban lennék. De persze az is motivál hogy egy abszolút nyitott, emberbarát céget szervez, (egyébként is az) és a nyitottság, a kreativitás az tetszene az új munkakörben.
Megpróbálom, tényleg, egy beszélgetéssel nem vesztek semmit. Ráírok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!