Volt már hogy visszamentetek volt munkahelyetekre?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért? Én visszaszeretnék menni az előző munkahelyemre.(gyár) Csak másik területre. A munkámra nem volt soha panasz,táppénzen is csak 1hetet voltam 3év alatt. Visszavennének egyáltalán? Volt valaki hasonló helyzetben?
En megfogadtam, hogy ha eljovok egy helyrol oda tobbe nem megyek vissza. Volt egy kollegam az elozo helyen, fel ev utan visszajott, de tobb feladatot kapott mint a tobbiek mert tudtak hogy ugy is megcsinalja.
A masik, hogy eleg konnyen ottragadhatsz, sokkal nehezebb lesz megegyszer lepni. Ez egy gyari munkanal nem a legjobb.
Most dolgozol?
2018. márc. 25. 04:18
2/11 anonim válasza:
Több munkatársam, olyanok is akik elég magas pozícióban vannak a cégben tett "kitérőt" más cégekhez korábban, aztán visszament. Engem is próbáltak többször vissza csábítani az előző cégemhez. Egyetem miatt hagytam ott, nem rosszban váltunk el.
2018. márc. 25. 05:01
3/11 anonim válasza:
Ha nem rosszban váltatok el,miért ne? Főleg,hogy most mindenfele keresik az embert,nálunk is keresnek embereket,a régieknek örülnek is:nem kell betanítani.
2018. márc. 25. 06:32
4/11 anonim válasza:
Egyik munkahelyre szivesen visszamennék de sajnos az teljesen megszűnt, a többit nem sajnálom és tuti nem mennék vissza. Megfogadtam ha egyszer elmegyek akkor vissza nem megyek.
2018. márc. 25. 07:03
5/11 anonim válasza:
Én foglalkoztatóként írok, igen, volt ilyen, volt aki kétszer is visszajött. Ez attól is függ ki miért lép ki a munkahelyéről. Itt nem voltak sérelmek, inkább csak belefáradás. Elmondta hogy nem jött be neki a másik hely.
2018. márc. 25. 07:29
6/11 anonim válasza:
én úgy mentem vissza, hogy egy évet külföldön voltam, és onnan visszavettek rögtön.
2018. márc. 25. 09:09
7/11 anonim válasza:
Volt. De én még csak azt sem tudom mondani, hogy nem haraggal váltunk el. Azonnali hatállyal felmondtam, ami miatt be is perelt a volt munkáltató, mert szerinte nem volt jogos. Egy rivális céghez csábítottak át, de később kiderült, hogy ott hazudtak, nem teljesítették azokat a feltételeket, amiket ígértek az elején. A régi munkahelyemről pedig visszahívtak, mert szükségük volt emberekre. Mivel az új munkahelyből kiábrándultam a folytonos ígérgetések és hazudozások miatt, elfogadtam és visszamentem. Nem egy szokványos helyzet, de nem bántam meg mert még jobb helyre kerültem vissza, mint mikor eljöttem. A régi dolgozók közül sokaknak szúrja is a szemét, de én annál jobban élvezem a helyzetet. :D
21L
2018. márc. 25. 10:00
8/11 anonim válasza:
Nekem volt hogy visszamentem egy régi helyre, egyszer.
De aztán újra leléptem.
2018. márc. 25. 10:13
9/11 anonim válasza:
Nekem csak majdnem volt ilyen. Kiléptem. Aztán hívogattak pont mikor nem volt melóm, több fizut ígértek,bár nem sokkal. Jól jött volna,mert ismertem volna a járást.Gondolkoztam is. De nemet mondtam. Én is úgy vagyok ahonnan kiléptem nem megyek vissza.
2018. márc. 25. 19:39
10/11 anonim válasza:
Én csak szeretnék visszamenni, egy félreértés miatt kellett távoznom, de még meglátom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!