Ha megérkeznétek a munkahelyetekre, köszönnétek, de egy vagy két kolléga nem köszönne sose vissza, továbbra is mindig köszönnétek nekik?
Az a helyzet, hogy történt egy szóváltás köztem, és 1-2 kollégám között, persze jogosan az én javamra, mégis ők vannak megsértődve, miközben nekem lenne okom, de mégsem teszem. Köszönök, de nem köszönnek vissza, beszélgetni viszont nem beszélgetek velük.
Viszont az a rossz, hogy munka közben olykor-olykor kell velük kommunikálnom, mert olyan munkakörben dolgozom, ahol csapatban kell, együtt dolgozni (vendéglátás). Szerintem ha valaki nem köszön a másiknak, bármennyire is nem bírja, a legalpáribb dolog, hiszen kollégák vagyunk, bármennyire is rühelljük egymás fejét, ennyi emberi tisztelet legyen már meg.
igen köszönnék.
a bunkója ha nem szól vissza, magát minősiti :D :D
az emberi együttélésnek vannak iratlan szabályai is.
egyáltalán milyen vendéglátós az aki ilyen trampli tud lenni? vendégekkel is ilyen? :( :(
Miért lenne alpári? Nem tisztelitek egymást, nem akarjátok másik tudtára adni jelenlétetek... MIÉRT KÉNE KÖSZÖNNI??? Kollegaságnak és köszönésnek mi köze egymáshoz??? Logikát használjál már...
Én helyedbe szó váltás után nem köszöntem volna. Ha lettem volna akkora megadó és megbocsájtó, de ha 1.re nem köszöntek vissza( amit tökéletesen megértek, hiába nem nekik van igazuk és nekik kéne bocsánatot kéni, észrevenni maguk), biztos csak 100% kényszerből szolnék hozzájuk onnantól.
Én is így gondolom, hogy ezzel csak saját magukat minősítik, mert bunkók.Viszont szívem szerint nem köszönnék már nekik énse, ez olyan kínos, hogy mintha én alárendelnèm magam nekik, hogy nekem kötelességem köszönni nekik, de ők lenéznek, mert még erre se méltatnak. Szóval elég megalázó.
Viszont ha az eszemre hallgatok, akkor meg köszönnöm kéne továbbra is, mert egyrészt nem akarok olyan lenni mint ők, még mindezek ellenére sem, másrészt bosszantani is jobb ezzel őket, harmadrészt meg ha muszáj valami miatt egymáshoz szólnunk a munka szempontjából, akkor szintén kínos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!