Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felmondás után visszamennél a...

Felmondás után visszamennél a régi munkahelyedre?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, felmond valaki, majd után nem jön be az új hely, vagy mégis hiányzik a régi és szeretne visszamenni, mi a véleményetek erről? Mennyi idő után nem ciki?
2021. aug. 31. 18:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
1× ezt kényszerből megtettem: ciki volt, de nem volt más leségem. Azóta is ottragadtam.
2021. aug. 31. 18:16
 2/11 anonim ***** válasza:
17%
Normális munkahely ilyenkor vissza se vesz
2021. aug. 31. 18:18
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Megtettem. Visszavettek, mivel nem haraggal mentem el (külföldre költöztünk, mert feleségem ott végezte az egyetemet, én pedig ott kerestem állást, de aztán miután ő végzett, nem jött be az élet ott, így hazajöttünk).

Én nem bántam meg, mindenki rendes velem azóta is a cégnél, főnökeim is, munkatársak is.

2021. aug. 31. 18:18
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Nincs időhöz kötve ,biztos hogy a munlatársak beszólogatnának hogy mi van hián,oztunk,nem bíraz nélkülünk élni stb ,nem lenne ciki amúgy ,mert van olyan ,hogy az ember nem találja a helyét az új helyen ,és visszavágyik a megszokotba
2021. aug. 31. 18:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy baráti viszonyban vagy szinte a főnökkel, normálisan jössz el és még hozzá is teszik, hogy bármikor várnak vissza.
2021. aug. 31. 18:19
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem, ha valaki felmond az általában azért van, mert nem érzi jól magát azon a mumkahelyen vagy nem jön ki a fizetésből rendesen. Ugyanakkor egyszer megbánni, hogy hozott egy rossz döntést sosem ciki, ha szivesen várják vissza miért ne? Nekem van egy volt munkatársam, aki 3x mondott már fel és megint visszajönne, csak már nem veszik vissza és még fel is van háborodva. Na, neki nem tudom mi játszódik le a fejében.
2021. aug. 31. 18:20
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk aki felmondott és elment, nem vették vissza. Többen is vissza akartak jönni.
2021. aug. 31. 18:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Visszamentem, de megbántam. Aztán másodszor is felmondtam.:D Ahol most vagyok a tökéletes munkahely, nem bántam megy egy percig sem, hogy váltottam.
2021. aug. 31. 19:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tök mindegy hogy ciki v sem? Sokkal cikibb ha hónapokig nincs beveteled, szerintem erre gondolj. Max. 3 napig csamcsognak aztán elfelejtik.Ha pedig baráti a viszony miért érdekel?
2021. szept. 1. 10:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetben sztem nem ciki visszamenni, ha nem volt kínos a felmondás és visszavárnak. Az a gáz, amikor vki kakaskodva, nagy mellénnyel megy el, aztán koppan, és visszakuncsorogja magát.
2021. szept. 1. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!