Van esély arra hogy a próbaidő alatt kirúgnak egy igazolatlan nap miatt?
Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 16:13
11/25 anonim válasza:
Szerintem nem. Visszamenőleg nem tud adni??
12/25 anonim válasza:
Szabit ki tudnak írni. Te jelezted. Nyugodj már meg.
13/25 A kérdező kommentje:
11: 5 napra tud visszamenőleg adni törvényileg, na hat ő nem adott.
12: remélem, köszönöm
2022. nov. 2. 18:59
14/25 anonim válasza:
Nincs másik doki, esetleg a parja? Ha ennyire para, valthatsz bármikor. Nem kell szívbajoskodni.
15/25 A kérdező kommentje:
Kettő háziorvos van nálunk, mi sajnos hozzá kerültünk
2022. nov. 2. 19:37
16/25 anonim válasza:
Valthatsz nyugodt lélekkel. Főleg ha az allasod múlik ezen.
17/25 A kérdező kommentje:
Remélem nem lesz semmi baj, és szabit írnak. De én úgy tudom hogy utólag nem írnak szabit
2022. nov. 2. 20:12
18/25 anonim válasza:
Azt passzolom. Akkor lesz 1 igazolatlan, na bumm. De hosszútávon en orvost valtanek.
19/25 A kérdező kommentje:
Elég szigorú a munkahelyem és felek hogy kirúgnak az igazolatlan miatt, de majd meglatjuk mi lesz. Remelem adnak szabit.
Nem tudtam hogy lehet orvost váltani, de ennek tudatában mindenféleképpen váltani fogok
2022. nov. 2. 20:16
20/25 anonim válasza:
Háziorvost, gyerekorvost úgy tudom igen Próbald meg a saját érdekedben. Ha máskor, másban is ilyen a hozzaallasa az nem lesz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!