Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felmondanál, ha utálod a...

Felmondanál, ha utálod a munkád de imádod a kollégáid?

Figyelt kérdés
A munka lélekölő, legszivesebben néha felkoncolnám magam valamivel, viszont a kollégák nagyon jó fej emberek, hasonló humorral rendelkező csapat és alapjáraton kedvelnek nagyon.

2022. okt. 7. 17:27
A kérdező szavazást indított:
Számomra a kollégák fontosak, maradnék
Számomra a munka milyensége fontos, mennék
24 szavazat
 1/9 Psycho ***** válasza:
81%

Az ex-kollégákkal lehet tartani a kapcsolatot akkor is, ha közben átmész másik munkahelyre.

Az új munkahelyen IS lehetnek jó fej kollégák (mint tudjuk, általában a fejétől bűzlik a hal), és szerencsés esetben a vezetőség / munkakörülmények is jobbak.

2022. okt. 7. 17:29
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Barátkozhatsz velük munkán kívül is.

Lépnék. Nem viszi előrébb a karrierem, nem szeretem. Gondolom nem is fizetnek túl. Ha teheted, válts.

2022. okt. 7. 17:31
 3/9 A kérdező kommentje:
A csapatvezető is teljesen jó, az ázsiai főnökök kegyetlenek, de a munka az ilyen, nem nagyon lehet rajta változtatni. Telefonos ügyfélszolgálatos rabszolgamunka, ahol az ügyfelek megkeserítik az életét az embernek. Viszont mivel csak napi 5-10 hívás jut kb. egy emberre és home officeban is dolgozom, szét is unom magam a gép előtt sokszor. És mivel vonalon vagyok, nem tudok még a szobámból se kimenni. Ha WC-re megyek azt is mérik és ha sokat vagyok távol a mellékelységen, az ázsiaiak szóéni fognak.
2022. okt. 7. 17:35
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Otthagynam a francba
2022. okt. 7. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Ez olyan kérdés mint mikor megkérdezel egy nőt a barátaid fontosak vagy a párod?

És sokszor azt hallom hogy a barátai.... no komment.

A barátai nem fogják boldoggá tenni, velük nem alapíthat családot és nem lesz magánélete.

Ugyanez igaz a munkára is, nem a munkatársaidtól kapod a fizetésed, általuk nm fogsz munkaügyileg fejlődni és kiteljesedni.

Ha igaz barátok úgyis tartják majd veled a kapcsolatot ha akarják.

Válts ha nem jó a hely.

2022. okt. 7. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Azért ezek után is haverkodhatsz az ex kollégáiddal,de ha maga a munka sz@r akkor hagy a francba.
2022. okt. 7. 17:54
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Enis voltam igy. Vegul mind felmondtunk egyszerre es egyutt mentunk mashova. (Vendeglatas)
2022. okt. 7. 18:55
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Miint az atom...
2022. okt. 7. 22:31
 9/9 anonim ***** válasza:
66%

Igen.

Én nem tudok olyan munkát végezni, amit utálok.

2022. okt. 8. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!