Próbanapot otthagytam mert rosszul voltam lelkileg, ha írok a tulajnak hogy adna e még egy esélyt, vajon ad? Szimaptikus voltam neki
Nyaron voltam egy helyen probanapon, amit otthagytam par ora utan, mert rosszul voltam lelkileg, es ott is felidegesitettek mert ram szolt az aki betanitott nagyon flegma stilusban, ez is ra tett egy lapattal. Orditott nekem hogy "kisasszony" , nem voltam olyan kedvemben hogy elturjem ezt. Eljottem miutan ez megtortent, nem maradtam tovabb. Ki se fizetett senki kb 6 orat voltam ott, a fonok csak reggel volt ott amikor kezdotott a munka, miutan eljottem , nem emlekszem pontosan de talan irtam neki uzenetet, amiben leirtam neki hogy nem fogom elturni azt ahogy bant velem az a no aki betanitott ezert nem kivantam ott maradni tovabb. Akkor diszpecserkent voltam ott, most lattam hogy keresnek pincert, szeretnek irni a tulajnak hogy nem adna e még egy eselyt, nem vele volt a bajom es szimpatikus voltam neki tobbszor is elmondta hogy orul hogy ram talalt. Talan mar nem is dolgoznak ott azok akik akkor, es uj lappal indithatnek.
Ha irok neki vajon ad még egy eselyt?
És ha a vendég szól hozzád úgy mint a kollégád akkor is hazamész egyből?
Mi az ilyeneknek szoktuk mondani hogy megbízható embert keresünk, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!