Próbanapot otthagytam mert rosszul voltam lelkileg, ha írok a tulajnak hogy adna e még egy esélyt, vajon ad? Szimaptikus voltam neki
Nyaron voltam egy helyen probanapon, amit otthagytam par ora utan, mert rosszul voltam lelkileg, es ott is felidegesitettek mert ram szolt az aki betanitott nagyon flegma stilusban, ez is ra tett egy lapattal. Orditott nekem hogy "kisasszony" , nem voltam olyan kedvemben hogy elturjem ezt. Eljottem miutan ez megtortent, nem maradtam tovabb. Ki se fizetett senki kb 6 orat voltam ott, a fonok csak reggel volt ott amikor kezdotott a munka, miutan eljottem , nem emlekszem pontosan de talan irtam neki uzenetet, amiben leirtam neki hogy nem fogom elturni azt ahogy bant velem az a no aki betanitott ezert nem kivantam ott maradni tovabb. Akkor diszpecserkent voltam ott, most lattam hogy keresnek pincert, szeretnek irni a tulajnak hogy nem adna e még egy eselyt, nem vele volt a bajom es szimpatikus voltam neki tobbszor is elmondta hogy orul hogy ram talalt. Talan mar nem is dolgoznak ott azok akik akkor, es uj lappal indithatnek.
Ha irok neki vajon ad még egy eselyt?
Ez nem az ovi. Itt következménye van a tetteidnek. Miért adnának neked még egy esélyt? Nem vagy megbízható munkaerő, tökéletesen bizonyítottad is. Mindenki leszarja, hogy hogyan e miért, de nem vagy az. Ha nem értesz ezzel egyet, kezeltesd magad és csinálj valamit az agybajoddal, hogy ne kelljen a felelősséget, amit magadtól vállaltál, megtagadni a munkanapod közepén.
Más meg belázasodik, de azt a napot már végigtolja, mert neki meg kell a munka... Ez az alapvető különbség.
Előbb tedd helyre a belsődet. Határmeghúzó gyakorlatok, kiállni magadért, stb. Addig úgyis ez lesz, míg nem vagy jól. Addig ne akarj dolgozni, pláne vendéglátásban.
Engem kicsinált, annyira, hogy segítség is kellett . Ha van kedved írj, vagy a város nevet legalább, nehogy ugyanaz az étterem legyen.
Nálam nem lenne esélyed, - mert azt a próbanapon már eljátszottad.
Nem tudnék foglalkoztatni olyan embert, aki "gondol egyet" és egyszerűen lelép a munkahelyről - és itt teljesen mindegy, hogy mik az indokai!
Nálam ez a megbízhatatlan kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!