Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha megnyernétek a lottón a...

Ha megnyernétek a lottón a főnyereményt (minimum 2-300 millió Forintot), maradnátok a jelenlegi munkahelyeteken?

Figyelt kérdés

2022. okt. 25. 10:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
31%

Igen. 200-300 millió a mai világban semmi, milyen 5-6 lakás jönne ki a feléből, 1millió/négyzetméter árak mellett? Kivéve, ha nagyon vidéken, de ott meg senki nem fogja bérelni.

100 millióból egy menhelyet működtetni esélytelen, még egy menhelynek elegendő méretű épületet + telket (hát még ha építkezni is kell...) is bajosan veszel belőle, és akkor még a fenntartási költségek, állatorvos, alkalmazottak, és bevételed meg nincs is.

El vagyunk itt tévedve, úgy látom, a rosszabb körülmények között élők el sem tudják képzelni, 2-300 milliónak valójában mi az értéke. :/

2022. okt. 26. 01:08
 22/29 anonim ***** válasza:
Igen, jelenleg is munkanélküli vagyok, ha nyernék a lottón nyilván maradnék is. :D
2022. okt. 27. 01:27
 23/29 anonim ***** válasza:
68%

Nem csak Pest létezik.

Vidéken kapsz 20-25 millióért 2 szobás panelt.

Azért is elkérhetsz 100-120 ezret.

5-6 ilyen lakást kiadva,leadózva is van már annyi profit,hogy megélsz..

A luxusért meg nem dolgoznék.

2022. okt. 27. 02:07
 24/29 anonim ***** válasza:
76%

"milyen 5-6 lakás jönne ki a feléből, 1millió/négyzetméter árak mellett?"

Garzonok, kisebb lakások. Legjobb kiadási forma. Én is tuti vennék Kelenföldön mondjuk, vagy hasonló helyen pár 30-50 m2 1-2 szobás lakást, aztán kiadnám.

Nyilván nem ebből az összegből lesz meg a világ biznisze, de pont elég arra, hogy 500-600 ezres passzív jövedelem legyen. Ami nyilván még nem a mesés gazdagság, de már több mint amennyit sok ember keres.

Fix bevétel, mellette bármikor eladható 1-1 lakás és akkor van likvid tőke is, és mellette csinál az ember amit akar.

2022. okt. 27. 16:39
 25/29 anonim ***** válasza:
76%

Pontosan.

Luxus ingatlant nem érdemes venni,válságkor nehezen eladható vagy csak nagy veszteséggel.

Bérelni sem fogja senki.

Sajnos vannak,akikkel elszalad a ló.

Könnyen jött nyeremény,sok lottógyőztes fel is éli,luxus baromságokra,ahelyett,hogy megalapoznának belőle egy kiszámítható jövőt.

2022. okt. 27. 16:58
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Átszámolnám. Most nagyon sok munkával keresek 6-800e Ft-ot, vállalt napok függvényében, ráadásul a főnökömet szeretem, baráti jellegű a viszonyom vele, így is kevesen vagyunk néha, a létszámhiányban nem hagynám szarban. DE! Valszeg nem vállalnék ennyi napot. Ki kellene számolnom.

Ahhoz, hogy totál elhagyjam a munkát és visszavonuljak, ahhoz azért kb 2 millió nettó passzív jövedelem kellene legalább. Namost ez kalkuláció kérdése. Ha a nyereményből tudok olyan befektetést (pl franchise kocsimosók, mosodák, ingatlanok stb) összehozni, hogy hoz egy havi fixnek tekinthető nagyságrendű bevételt, akkor onnantól már minden azon múlik, hogy hogy jön ki a matek

2022. okt. 28. 16:57
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Nincs éppen munkám. Nyugodtan feküdnék le aludni, ha nyernék annyi pénzt. Aztán abból valami vállalkozást lehetne kitalálni...
2022. nov. 29. 11:03
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Én maradnék, 200-300 millió nem igazán elég egy életre, főleg befektetés nélkül.

Szeretem a munkám és eléggé rugalmas.

2022. dec. 6. 20:23
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

2-300millioval maradnék.

500millio fölött dobbantanék.

Van bennem egy félellem,hogy ha belekezdenék a bizniszbe és elbukom akkor legalább legyen egy hely ahol vagyok.

500+ kisebb rizikó.

Ha elcsapok 300millát a semmire akkor is marad 200.

Míg ha 300ból csapok el 300at szomoru lesz a hétvègém.

2023. febr. 3. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!