Ha megnyernétek a lottón a főnyereményt (minimum 2-300 millió Forintot), maradnátok a jelenlegi munkahelyeteken?
Nem.
Én is azt csinálnám, hogy vennék vagy 3-4 házat valami jobb, forgalmasabb városban, és bérbeadnám, abból megélnék.
Soha többé nem kellene elviselnem erőszakos, életunt emberek társaságát. Itthon feltalálnám magam, ha nagyon unatkoznék beiratkoznék valahova tanulni, vagy dolgoznék részmunkaidőben (4 órában).
Hát nehéz kérdés...
Megmondom őszintén a mostani helyen biztosan nem maradnék, nem a pénz hanem az ott lévő gané emberek miatt.
Aztán hogy hogyan, mennyit dolgoznék...
Számolgatok:
Veszek kisebb panellakásokat Kelenföld környékén, legyen 4 lakás 200 millióért.
Havi 150-ért kiadom az havi 600 ezer pénz.
Még ha le is adózom, többet keresek vele mint most a melózással.
Van egy saját kőbányai panelom is, 10 millió hitelét kifizetném, azt is ki lehetne adni 120 körül.
Plusz ha 300 az összeg, akkor még mindig van közel 100 millióm, nekem elég lenne egy kisebb, de jobb helyen lévő lakás, 70-80 körül, meg egy 20 milliót adnék a testvéremnek csak úgy, mert abból megcsinálja a saját lakását.
Annyi lakást vennék,amiből munka nélkül kényelmesen elélhetnék,nem vágyok luxusra.
Szerintem a feléből 5-6 lakás kijönne.
A többit befektetném másba,vagy nyitnék egy állat menhelyet.
Dolgozni egy percet nem dolgoznék másnak.
Az éhbérre se elég nyugdíj sem motiválna.
jelenleg nincs munkám, így technikailag igen, maradnék munkanélküli :D
tehát lenne időm keresni egy olyan munkát, ami valóban érdekel, és nem csak a pénz miatt vállalom el, valamint tudnám képezni magam, hogy jelenleg még esélytelen helyekre is bekerüljek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!