Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha megnyernétek a lottón a...

Ha megnyernétek a lottón a főnyereményt (minimum 2-300 millió Forintot), maradnátok a jelenlegi munkahelyeteken?

Figyelt kérdés

2022. okt. 25. 10:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem azért, mert nem akarnék dolgozni, hanem mert abból a szempontból kishitű vagyok, hogy nem tudom, a mostani tudásommal és lehetőségeimmel tudnék-e hasonlóan keresni, de már nem érzem magam olyan jól a munkahelyemen, mert az ügyfeleknek nyalunk és egyre rosszabb projekteket vállalunk el egyre kevesebb pénzért, bazi nagy a stressz, mindig a mi egységünket cs.tetik azért, hogy szarból miért nem tudunk várat építeni. Lottónyeremény mellett még eg tudom azt lépni, hogy felmondok, aztán keresek más munkát és feltérképezem, hogy hasonló munkakörre milyen fizetést tudnak ajánlani más cégek, felvennének-e, addig meg megélek a lottónyereményből... és esetleg el tudok vállalni egy rosszabbul fizető munkát egy jobb munkahelyen, ha joban vagy ugyanúgy fizető nincs.
2022. okt. 25. 13:10
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy darabig maradnék részmunkaidőben, amíg sikerül kiépíteni a passzív jövedelmem (ahogy a 8as is írja). Utána kétlem. Szeretem a munkám, jó fejek a kollégáim és jól érzem magam a cégnél, de el tudnám kellemesebben is tölteni az időmet.
2022. okt. 25. 13:12
 13/29 anonim ***** válasza:
82%
Boldog, aki igennel válaszolt!
2022. okt. 25. 13:14
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Semmit se kell nyernem ahhoz, hogy felmondjak.
2022. okt. 25. 14:57
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Én is azt csinálnám, hogy vennék vagy 3-4 házat valami jobb, forgalmasabb városban, és bérbeadnám, abból megélnék.

Soha többé nem kellene elviselnem erőszakos, életunt emberek társaságát. Itthon feltalálnám magam, ha nagyon unatkoznék beiratkoznék valahova tanulni, vagy dolgoznék részmunkaidőben (4 órában).

2022. okt. 25. 15:31
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére jó munkahelyem van, így nem mondanék fel. De volt már olyan munkahelyem, ahonnan egyből eljöttem volna, ha kiderül, hogy ennyit nyertem.
2022. okt. 25. 15:37
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát nehéz kérdés...

Megmondom őszintén a mostani helyen biztosan nem maradnék, nem a pénz hanem az ott lévő gané emberek miatt.

Aztán hogy hogyan, mennyit dolgoznék...

Számolgatok:

Veszek kisebb panellakásokat Kelenföld környékén, legyen 4 lakás 200 millióért.

Havi 150-ért kiadom az havi 600 ezer pénz.

Még ha le is adózom, többet keresek vele mint most a melózással.

Van egy saját kőbányai panelom is, 10 millió hitelét kifizetném, azt is ki lehetne adni 120 körül.

Plusz ha 300 az összeg, akkor még mindig van közel 100 millióm, nekem elég lenne egy kisebb, de jobb helyen lévő lakás, 70-80 körül, meg egy 20 milliót adnék a testvéremnek csak úgy, mert abból megcsinálja a saját lakását.

2022. okt. 25. 15:48
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
jaj, de szép, hogy a testvér felbukkant 17-nél! Igen, a testvérek, barátok!!!
2022. okt. 25. 16:10
 19/29 anonim ***** válasza:
84%

Annyi lakást vennék,amiből munka nélkül kényelmesen elélhetnék,nem vágyok luxusra.

Szerintem a feléből 5-6 lakás kijönne.

A többit befektetném másba,vagy nyitnék egy állat menhelyet.

Dolgozni egy percet nem dolgoznék másnak.

Az éhbérre se elég nyugdíj sem motiválna.

2022. okt. 25. 19:15
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

jelenleg nincs munkám, így technikailag igen, maradnék munkanélküli :D

tehát lenne időm keresni egy olyan munkát, ami valóban érdekel, és nem csak a pénz miatt vállalom el, valamint tudnám képezni magam, hogy jelenleg még esélytelen helyekre is bekerüljek

2022. okt. 25. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!