Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aggodjak vagy ne az uj munkahe...

Aggodjak vagy ne az uj munkahelyen ha nem tanitanak be nem adnak munkát meg ilyesmik mennek?

Figyelt kérdés

Ez évben 3 kollega ment el, én vagyok a 4.

Az egyik nem kerult képbe a feladataival es hanyag is volt nem érdekelte csak ugy atmenetre jott pár honapra. Kirúgták.

A másik a leltárba csöpoent ugy leterhelték, hogy hataridőket nem bírta, a korábbi évek káoszait pedig lehetetlen megoldani, kicsinálta magát idegileg felmondott.

A 3.rol nem tudok semmit.

Es vagyok én most.

Elméletben elmondtak ezt azt, amikkel nem kell foglalkozni, mert nincs is eszközmozgás szinte es leltar is csak évvégén lesz. Gyakorlatban semmit nem is tudok ezekrol.

Az elméleti részt kéne ugy tanulnom hogy kínai, mert gyakorlatban nem mond semmit sem.

Ezen kivül semmilyen feladatom nincs. Pár kollegának probalok besegiteni, de nemigen kérnek belole semmit

Az egy dolog hogy halálra unom magam, de már attól is félek h kirúgnak probaido utan!Az igazgató meg szinte rámbízza most, h csináljak tanuljak amit akarok, találjam magam fel, majd ha lesz leltar eszkozmozgás csak az fogja erdekelni de ezek sacc negyedéves dolgok csak.

#magamra hagyva #munkahely munka nelkul
2022. okt. 24. 10:12
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
A masik állás is 50%, hogy vagy bejön vagy nem.
2022. okt. 24. 12:42
 42/46 anonim ***** válasza:
54%
A pivot nem egy nagy valami... a ráérő idődben tanuld ki az excelt rele van online anyagokkal a net. Pár nap alatt max megtanulod, de magantanárhoz is mehetsz. És lépj le még a leltár előtt, a próbaidőd végén. Meg is érdemlik.
2022. okt. 24. 12:44
 43/46 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én szintén ilyen diplomával számviteli osztályon kaptam állást. Egyszerűen nem adták át a munkakört. Nyűglődtem egy hétig, aztán felmondtam, értelme nem volt az egésznek így.
2022. okt. 24. 13:01
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

"halálcsapda"

Hát nekem ez is annak tűnik...

és koránt sem biztos, hogy megéri a következő fizut itt idegileg.

Én is ismertem olyat, aki hasonló szituban volt. Megkapta az elméleti anyagokat, gyakorlat semmi és végül az első hétben felmondott.

Én azt nem értem, hogy akkor itt a kérdezőt csak az év végi leltárra vették fel és aztán mi lesz?!

2022. okt. 24. 13:16
 45/46 A kérdező kommentje:

Mindeközben..

Az igazgato elment mellettem már kb ötször is.

Lathatóan nem zavarja, hogy van egy szobanövény szerény személyemben.

2022. okt. 24. 15:37
 46/46 anonim ***** válasza:
52%
És közigben dolgozom, amikor felvettek, két hónapig szinte semmi dolgom sem volt. Aztán ahogy telt az idő, beindultak a feladatok, mostmár kb minden nap bent túlórázhatnék, akkor sem tudnék mindent befejezni. Lehet, a te helyzeted is hasonló, még ezután fog beindulni a munka. Szerintem ne könyörögj nagyon feltűnően a munkáért, húzd meg magad, olvass könyvet, tanulj nyelvet, netezz stb. Aztán majd kapsz valamit, de az is lehet, hogy nem, annak kell a legjobban örülni. Ha tudnád, hány ember van az országban, aki a nagy semmire kapja a fizetését...
2022. okt. 24. 16:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!