Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aggodjak vagy ne az uj munkahe...

Aggodjak vagy ne az uj munkahelyen ha nem tanitanak be nem adnak munkát meg ilyesmik mennek?

Figyelt kérdés

Ez évben 3 kollega ment el, én vagyok a 4.

Az egyik nem kerult képbe a feladataival es hanyag is volt nem érdekelte csak ugy atmenetre jott pár honapra. Kirúgták.

A másik a leltárba csöpoent ugy leterhelték, hogy hataridőket nem bírta, a korábbi évek káoszait pedig lehetetlen megoldani, kicsinálta magát idegileg felmondott.

A 3.rol nem tudok semmit.

Es vagyok én most.

Elméletben elmondtak ezt azt, amikkel nem kell foglalkozni, mert nincs is eszközmozgás szinte es leltar is csak évvégén lesz. Gyakorlatban semmit nem is tudok ezekrol.

Az elméleti részt kéne ugy tanulnom hogy kínai, mert gyakorlatban nem mond semmit sem.

Ezen kivül semmilyen feladatom nincs. Pár kollegának probalok besegiteni, de nemigen kérnek belole semmit

Az egy dolog hogy halálra unom magam, de már attól is félek h kirúgnak probaido utan!Az igazgató meg szinte rámbízza most, h csináljak tanuljak amit akarok, találjam magam fel, majd ha lesz leltar eszkozmozgás csak az fogja erdekelni de ezek sacc negyedéves dolgok csak.

#magamra hagyva #munkahely munka nelkul
2022. okt. 24. 10:12
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

A leírásban van hogy:

1.minden kolkegának felajanlottam a besegitest

2. Az igazgato szerint meg találjam fel magam

2022. okt. 24. 11:00
 12/46 anonim ***** válasza:
37%
Hát akkor a gyakorizással találtad fel magad....
2022. okt. 24. 11:02
 13/46 A kérdező kommentje:

Kb ez az, h,ogy bemész egy munkahelyre majd évvégen lesz feladatod, addig meg csinálj amit akarsz. Se betanítás nincs, sem munka feladat rámbízva, semmi.

A gyakorlati részét nem is tudom tanulni, mert nincs eszkozmozgás sem, es leltar sem.

Az elméletet olvasgatom es ennyi

2022. okt. 24. 11:04
 14/46 A kérdező kommentje:
A gyakorin is ha azt nezzuk munkaugyben vagyok.
2022. okt. 24. 11:05
 15/46 anonim ***** válasza:
79%

Na jó, de itt mi nem tudunk neked érdemben segíteni, hiszen ott neked kellene valamit csinálnod.

Viszont ha már kértél és nem kaptál munkát, akkor szerintem az igazgató/főnök nem jó ill. tök hlye... Gondolom, ez valami állami cég lehet ?! Mert saját pénzen biztos nem hagyna téged lógni...

2022. okt. 24. 11:08
 16/46 A kérdező kommentje:

Igen állami cég.

Most nekikezdhetek ugyan erőszakoskodni es rátukmálni magam kollegákra és másik reszleg vezetőjére is (aki a betabításban szintén részt kell vegyen), hogy akkor ő adjon nekem feladatot, de akkor az a vezető megkeresi az én vezetőmet es kezdodik a kavaras.

Es mindez magántelomrol. Az meg a másik.

2022. okt. 24. 11:18
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

Na, + így folyik el a közpénz...

Szomorú! :(

2022. okt. 24. 11:22
 18/46 A kérdező kommentje:
Ez az hogy a gazdasági csopvez is felmondott ezért a káosz valszeg
2022. okt. 24. 11:27
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobb, ha te is új hely után nézel vagy kivárod, amíg kirúgnak, mert ez így nagyon nem fog működni hosszú távon szerintem!

Szakmailag nehéz így fejlődni és káoszban meg összeomlás várható.

2022. okt. 24. 11:30
 20/46 A kérdező kommentje:
De az meg logikatlan, hogy a gazdasagi penzugyi szamviteli osztályokon mindenki megmarad, csak az en teruletemen van csak fluktuácio mindig.
2022. okt. 24. 11:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!