Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aggodjak vagy ne az uj munkahe...

Aggodjak vagy ne az uj munkahelyen ha nem tanitanak be nem adnak munkát meg ilyesmik mennek?

Figyelt kérdés

Ez évben 3 kollega ment el, én vagyok a 4.

Az egyik nem kerult képbe a feladataival es hanyag is volt nem érdekelte csak ugy atmenetre jott pár honapra. Kirúgták.

A másik a leltárba csöpoent ugy leterhelték, hogy hataridőket nem bírta, a korábbi évek káoszait pedig lehetetlen megoldani, kicsinálta magát idegileg felmondott.

A 3.rol nem tudok semmit.

Es vagyok én most.

Elméletben elmondtak ezt azt, amikkel nem kell foglalkozni, mert nincs is eszközmozgás szinte es leltar is csak évvégén lesz. Gyakorlatban semmit nem is tudok ezekrol.

Az elméleti részt kéne ugy tanulnom hogy kínai, mert gyakorlatban nem mond semmit sem.

Ezen kivül semmilyen feladatom nincs. Pár kollegának probalok besegiteni, de nemigen kérnek belole semmit

Az egy dolog hogy halálra unom magam, de már attól is félek h kirúgnak probaido utan!Az igazgató meg szinte rámbízza most, h csináljak tanuljak amit akarok, találjam magam fel, majd ha lesz leltar eszkozmozgás csak az fogja erdekelni de ezek sacc negyedéves dolgok csak.

#magamra hagyva #munkahely munka nelkul
2022. okt. 24. 10:12
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
78%
Hát akkor lépj le még a leltár előtt, keress magadnak valami más munkahelyet!
2022. okt. 24. 12:00
 32/46 A kérdező kommentje:

29#Segítenek a kollegák a leltárban majd természetesen.

Most is segítenének mindenben, csak nincs miben.

Sajnos csak élesben tudok majd betanulni, és szűkös határidőkre. De nem hagynak magamra.

Előre nem tudok felkészülni így

2022. okt. 24. 12:01
 33/46 A kérdező kommentje:

31#megyek interjúkra de most ez is.

Honnan tudjam hogy ezt a munkahelyet valoban elengedjem e, es honnan tudjam hogy majd a másik biztos lesz e.

Ahova behívtak oda meg profi excel tudás kell, PIVOT fokusz, amit nem is ismerek. Nem is értem miert hívtak be, de egyéb penzugyi teruletükre is keresnek kollegákat. Lehet alacsonyabban is fizetnek.

2022. okt. 24. 12:05
 34/46 anonim ***** válasza:

Hát bármi lehet...

De akkor jó lesz neked ez, aztán majd alakul...

Te mindent megtettél.

2022. okt. 24. 12:06
 35/46 A kérdező kommentje:

De ezt sem tudom, hogy ehelyett vállaljak el inkább alacsonyabban fizető állást és hagyjam itt tényleg, hogy meg sem próbáltam a leltárt?

Mert megtehetem (HA felvesznek) de az is 50% lesz hogy onnan nem kell továbbkeresni

2022. okt. 24. 12:14
 36/46 anonim ***** válasza:
77%

Hát ezt neked kell eldöntened!

Az életben semmire sincs garancia.

2022. okt. 24. 12:19
 37/46 A kérdező kommentje:

Azt tudom csak, hogy itt ülve munka nélkul a munkahelyen, gyakorta esek pánikba. De lehet feleslegesen(?)

Ez mellett a másik állás sem tűnik jónak.

Köszöntem a válaszokat

2022. okt. 24. 12:32
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

Hát megértelek!

De azért ne ess pánikba, annyit nem ér! :)

2022. okt. 24. 12:33
 39/46 anonim ***** válasza:

"De ezt sem tudom, hogy ehelyett vállaljak el inkább alacsonyabban fizető állást és hagyjam itt tényleg, hogy meg sem próbáltam a leltárt?"

Azt semmiképp ne

2022. okt. 24. 12:35
 40/46 anonim ***** válasza:
Miért ne? Lehet, hogy boldogabb lenne.
2022. okt. 24. 12:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!