Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lépnél ez ügyben? Ez...

Mit lépnél ez ügyben? Ez fair lenne a részemről?

Figyelt kérdés

Kihivattam a főnököt egy kirívó eset miatt, megmutattam neki.

Előjőtt belőlem minden amin egymás közt puffogtunk. Solmindent elmondtam ( nyilván nem mindent mert nem is jut eszébe az embernek ilyenkor) de a mai esettel betelt a pohár.

Felhivott és elmondta mindenkinek h rendesen dolgozzon. De ilyen beszélgetés volt júliusban is.

Azt mondta a főnök a kolléganőmnek h ha felmondok akkor elkuldi a 2problemas embert ( nem előttem mondta ezt hanem mikor nem voltam ott) csak kolléganő mondta nekem.

Mondtam h átgondolom, de fair lenne azt mondani egy két nap után h átgondoltam, de ott volt a júliusi beszélgetés velük annak se volt foganatja így hagyjuk mert ennek se lesz és nem akarom tovabb így csinálni..(csakhat azt mondta h ha elnegyek kirugja őket, nekem nem volt célom)

2022. okt. 20. 14:47
 1/2 A kérdező kommentje:

Felhivott mindenkit és azt mondta h dolgozzanak rendesen.

Azt mondta h 12est talál bármikor, de 24est nem. Nem akarja h elmenjek

2022. okt. 20. 15:36
 2/2 anonim válasza:
Oszinten nem ertem.
2022. nov. 2. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!