Ilyenkor mi lenne a tisztességes lépés a részemről?
Olyan munkakörben kerestem munkát, amiben viszonylag kevesen dolgoznak az országban (pár ezren), és kicsit hiány is van belőle (bár manapság madjnem mindenből). Két munkahelyet néztem meg, az "A" munkahely jobban tetszett, velük leszerződtem (egyébként csak tegnapelőtt kötöttük meg a szerződést). A "B" munkahelyen az idő 90%-ában nem is a főnökkel, hanem a titkárnővel beszéltem, ő azt mondta, hogy szívesen látnak, de még augusztus végén térjünk vissza a tárgyra.
A "B" munkahely FŐNÖKE (akivel az idő 10%-ában beszéltem) felhívott, hogy akkor ugye kezdek jövő héten. Mondtam, hogy szörnyen sajnálom, de már leszerződtem máshova.
Rettentően mérges volt a főnök, hogy mindent úgy szervezett, hogy jövök, hogy mellettem dolgozó embert is szerzett, meg "kisbarátomnak" vagy "kiscsillagnak" vagy nem tudom már micsodának szólított, meg hogy ennek nem lesz jó vége, mert nagy az ismerettségek között az átfedés ebben a munkában. A számára új információ volt, hogy abban állapodtunk meg, hogy augusztus végén még visszatérünk rá, szerintem nem is hitte el nekem.
Ami megtörtént, megtörtént, az én részemről jelenlegi helyzetben mi lenne most a tisztességes lépés?
Semmi, hiszizten csak tovabb, ez eleg sokat elárul róla. Ezeknutan tidod kinek lenne kedve ott dolgozni.
Ígértél valamit nekik? Nem. Akkor tema lezarva.
Ha annyira kellesz akkor miert nem o targyalt veled es kotott szerzodest idejeben.
"meg "kisbarátomnak" vagy "kiscsillagnak" vagy nem tudom már micsodának szólított, meg hogy ennek nem lesz jó vége, mert nagy az ismerettségek között az átfedés ebben a munkában."
Jól értem, hogy ezzel (az idézett mondat második felével) még burkoltan fenyegetett is Téged?
Tudod, ki dolgozna neki. Ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!