Szokott lenni összejövetel a munkahelyeteken?
Olyan, ami ilyen menedzsment által szervezett, ritkán. Évi 1 csapatépítő van általában, bár van, amikor több napos - idén 2 nap volt, amikor mindenki közösen volt a programokon (már aki eljött rá, mert nem volt kötelező) + 1 nap egységenként dönthettünk arról, hogy a saját egységünkkel milyen programot akarunk (mi pl. szabaulószobába mentünk). Ezen kívül 1 Halloween buli meg 1 karácsonyi buli van. Meg ha másik irodából látogatnak minket, akkor szoktak szervezni valami iszogatást.
Ezen kívül az én szervezésemben Étterem Hétre szoktunk menni, de idén már nem szerveztem meg, mert folyamatosan az volt a tapasztalatom, hogy feljelentkeznek rá, aztán lemondják utolsó pillanatban vagy nem is jönnek el és nem szólnak, ez meg irtó kínos nekem mindig az éttermeknél :D.
Régebben, amikor még nem volt covid és az egységünkben többen voltunk, 2-3 havi 1x elmentünk iszogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!