Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez mennyire volt szemétség a...

Ez mennyire volt szemétség a munkáltatótól?

Figyelt kérdés

Másodállást akartam főállás mellé, jelentkeztem is egy helyre ahol korábban 2 évig voltam, akkor is másodállásban.

Alkalmi bejelentés lett volna, közvetítőn keresztül.

Megcsináltam 2 oktatást is, a 2. már az üzem területén, azt mondták már másnap állhatok is munkába meg is volt beszélve a közvetítőssel...

Hajnalban be is mentem, a kapunál írtam vna alá a jelenlétit ahol a nevem át volt húzva tollal, hívnám a közvetítőt, akkor jött az sms, hogy engem vissza mondtak, de megindokolni nem tudták normálisan illetve hazudozott össze-vissza...

Először azt írta, hogy elfelejtett szólni, utána a következő mondat, hogy csak éjszaka szóltak Neki... 2 műszakos munkahely.

Összegezve, 2 hetet elcsesztem erre, végig csináltam 2 egész napos vizsgát majd utána feleslegesen beutaztam annak tudatában, hogy dolgozhatom és műszakkezdés előtt 20 perccel szóltak, hogy bocs, de mégsem kellesz...

Csak én érzem ezt, hogy ez rohadt nagy inkorrektség a cégtől?

2022. okt. 13. 19:46
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:

#10: Nem azt mondtam, hogy korrekt, hanem, hogy ez a lényege, előnye a munkáltató felé. Tudjuk ki és miért dolgoznak napi bejelentéssel, amit vállal ilyen emberekkel a munkáltató, azt valahol kompenzálnia kell.

#9: Valószínűleg ezt csak te értékeled ilyen egyszerűen, a másik oldalon nem így élték meg.

2022. okt. 17. 07:40
 12/50 A kérdező kommentje:

11!

Akkor most mondom én is az alkalmi munka másik előnyét, a melós akkor pattan meg egy jobb lehetőség miatt amikor akar.

Ha meg nem így ítélték meg, akkor az oktatás elején aminek pont ez a lényege, közölni kellett volna!

2022. okt. 17. 07:54
 13/50 anonim ***** válasza:

#12: Így van, vagy pusztán nem megy be, amikor nincs kedve és még lehetne sorolni. Nem véltetlenül írtam, hogy általában milyen emberek élnek ezzel a lehetőséggel. Mindkét fél irányában olyan előnyei vannak, ami a másik fél felé hátrány. Nincs ebben semmi extra továbbra sem. Ezt tudja és vállalja, aki így dolgozik, cserébe ő is megkapja a maga előnyeit.

Igen, kellett volna. Én arra tippelek, a névsor akkor még nem került az a személy elé, aki az előéletedről tudott. De mindegy, tanultál belőle, felégetett hidak nem épülnek újra maguktól.

2022. okt. 17. 08:25
 14/50 A kérdező kommentje:

Tudtak róla, hogy vtam ott évekkel ezelőtt... az oktató nekem eleve úgy magyarázott, hogy Neked nem lesz sok új meg ilyenek... Nem is láttam rajta ellenszenvett.

Anno se úgy léptem le, hogy hirtelen, megbeszélt munkába nem mentem, hanem tudtam, hogy mikortól lesz szerződésem másik helyen és előre szóltam akkor is, hogy meddig tudom vállalni... az utolsó napon akkor úgy váltunk el, ha nem jön be az új munka, akkor megyek vissza...

Én nem vtam ilyen retek mint most ők velem!

Nyilván, ha vitával válunk el, nem jöttem vna ide újra

2022. okt. 17. 08:55
 15/50 anonim ***** válasza:
#14: Én továbbra is csak arra tudok tippelni, hogy aki a döntést hozta, csak később találkozott a névsorral. De ez csak találgatás még mindig. Ellenben a miértektől függetlenül ez a lényege ennek a fajta munkaviszonynak, sajnos most te voltál rossz oldalon
2022. okt. 17. 10:03
 16/50 A kérdező kommentje:

Én is erre jutottam, hogy valszeg később került olyan kezébe a névsor aki akkoriban sem bírt...

De ez akkor sem fair így, hogy már csak akkor szól mikor ott vagyok, 2000 ft-om ment el a potya beutazásra.

Mikor én azért végig fair vtam velük, akkoriban is megmondtam, hogy meddig lehet rám számítani.

2022. okt. 17. 10:57
 17/50 A kérdező kommentje:
Nem beszélve az enni valóról amit aznapra vettem meg bekészített munka ruhával mentem...
2022. okt. 17. 10:58
 18/50 A kérdező kommentje:
Amúgy vissza gondolva, a városban elég sok a haragosom, lehet egyikük azóta vezető pozicióba került ott...
2022. okt. 17. 11:12
 19/50 anonim ***** válasza:
nahát, miket művelsz, hogy haragosaid vannak
2022. okt. 18. 01:03
 20/50 A kérdező kommentje:
Sztem ebbe itt és most ne menjünk bele, mert sokáig vitatkozhatnánk ezen...
2022. okt. 18. 07:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!