Hogy lehet megállni, hogy a sok szemétség és agresszió miatt ne sírjátok el magatokat pl. munkahelyen?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 14:28
1/8 anonim válasza:
Nehezen. Ettől egész nap sírni tudnék.
2/8 anonim válasza:
Ha eddig fajulna a helyzet felmondanék.
3/8 anonim válasza:
Hát nálam sehogy, volt már rá példa. Gyengeség, vagy hiszti, nevezze ki, aminek akarja. Fel is mondtam nem sokkal utána, jó döntés volt, azóta se.vilt olyan szar munkahelyem.
4/8 A kérdező kommentje:
2,
én még akárhová mentem, mindenhol nagyon durván nyírták egymást az emberek. Mintha direkt arra játszanának, hogy ki tudja annyira megbántani a másikat, hogy elérje, hogy elsírja magát.
2022. ápr. 19. 14:47
5/8 anonim válasza:
Nem tudom hol dolgozhatsz, nekem egy melóhelyem volt, ami valamennyire toxikus volt, de az se volt közel se ilyen vészes.
6/8 anonim válasza:
Én már nem Magyarországon dolgozom, igaz szar munkahelyek máshol is voltak, de otthon csak olyanok. Ebben lehet valami.
7/8 anonim válasza:
Az segít, hogy tudatosítod magadban, hogy millió lehetőséged van. Nem kell ott megrohadni ahol vagy.
Ezért lesz-rom ki hogyan akarja nyírni egymást, megtalálom a közös hangot a normálisabbakkal és velük töltöm az időt.
8/8 A kérdező kommentje:
Eddig a helyeimen nem voltak normálisak. Aki nem volt agresszív, az is örült, ha nem őt nyírják éppen, hanem mást.
2022. ápr. 19. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!