Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki képes a kollégiumban...

Aki képes a kollégiumban lopkodni, az a munkahelyén is lopni fog?

Figyelt kérdés

Élelmiszer, tusfürdő, sampon, WC-papír, stb. Aki képes a másét használni úgy, mintha a sajátja lenne, vagy képes kaját lopni a közös hűtőből, az később a munkahelyén is így fog viselkedni?

Nem értem, hogy egyesek hogyan képesek minden szívfájdalom nélkül lopkodni, meg használni más cuccát megkérdezés nélkül.

2016. febr. 25. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak természetes.
2016. febr. 25. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen,nagy az esélye.
2016. febr. 25. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Még szép! Nálunk is ez megy a munkahelyen: egymás kajáját eszik ki egyesek a közös hűtőből. Meg egymás cuccait (nem irodai felszerelés, hanem otthonról behozott dolgok) használják, elviszik kérdezés nélkül. Én éppen ezért nem is viszek be semmit a munkahelyre itthonról, még egy szál papírt, egy darab tollat sem, mert valaki úgyis lenyúlná! Az ebédem is mindig szem előtt tartom, nem rakom soha hűtőbe, mert különben délre már nem lenne mit ennem, valaki biztos megszabadítana tőle.
2016. febr. 25. 20:52
 4/5 elwera ***** válasza:
100%
Remek. Szerencsére én nem találkoztam ilyen lopósakkal. Néha még csodálkozom is, hogy menyire nem lopnak el semmit.
2016. febr. 26. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen.
máj. 21. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!