Éreztétek már úgy magatokat (munkahelyen/suliban, bárhol), hogy azt akartátok mondani, hogy ELÉG?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mit tettetek? Mit éreztetek pontosabban?2014. nov. 10. 05:49
1/6 anonim válasza:
Igen pihenést javaslom rendbeszedtem a gondolataim és folytatam
4/6 pisti 66 válasza:
nagyon kiakatam,mert a munka helyre meg a barátnőmhöz is mennem kellet 20 km és 13 orákat dolgoztam volt hogy nègynapfolyamatosan.5 honapon keresztül volt ez és ott hagytam.és 20vagyok
5/6 anonim válasza:
Forró fürdő, gyertya mikor már taccson vagyok
6/6 anonim válasza:
Hogyne. Amikor bárhogy megfeszültem, és mégsem tudtam levizsgázni egy tárgyból, amikor a szüleim az exemet támogatták helyettem a szakítás után, amikor a munka miatt beteg lettem.
Azt éreztem, hogy ha még egyszer meg kell tennem/el kell mondanom, akkor megőrülök, és előbb a másik, aztán a saját fejemet verem ütemesen, ritmusra egy betonfalba. Nem, kész, vége, ennyi volt, mindenki hagyjon békén. Nyilván nem ezeken buktam ki, hanem sok dolog közrejátszott, és ezek voltak az "utolsó cseppek". Nehéz időszakok voltak, de túléltem. Pihenés, elutazni ismerősökhöz jó messzire, új munka, szusza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!