Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Viszonylag sok szabadidővel...

Viszonylag sok szabadidővel rendelkező munkát tudtok mondani (munkahelyen lévő "szabadidőre gondolok")?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok,ahol van pár órám tanulni is mert éppen nincs más dolga az embernek. Vagyonőri,biztonsági képesítésem nincs,szóval nem ilyenre gondoltam. A fizetés csak másodlagos.

2014. jún. 24. 16:42
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
általános iskolában portás (érettségi,vagy 8 általános és erkölcsi kell hozzá). Ha délutános vagy,akkor este 6tól fél 9-ig pár köszönésen kívül mást nem kell csinálnod. A fizetés minimálbér.
2014. jún. 24. 16:47
 2/6 anonim ***** válasza:
43%
Munkahelyen dolgozni kell. Elmehetsz akár szállodai recepciósnak is, ha épp nincs vendég akkor sem foglalkozhatsz mással mert a főnök nem örül neki hogy azért fizet hogy te ott tanulj.
2014. jún. 24. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ismerőseim eladónak igyekeztek menni, azt mondták amellett lehet tanulni.

Egy osztálytársam tavasszal/ősszel fagyit árult, esetleg olyan boltban eladó, ahol nem piszkál senki felettes és nem jönnek be sokan.

Nyilván pénztárosnak meg kínaiba ne menj, ott pisilni nem lesz időd, nekem csak ilyenhez volt szerencsém.

Most irodában vagyok, itt is van néha szabadidő, de figyelik mit csinálok, nem vehetem elő a saját cuccaim.

2014. jún. 24. 18:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem próbálkozz dohányboltokban. mindig vannak holtórák
2014. jún. 24. 18:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket.

Második válaszolónak üzenem,hogy ez általában így van,ahogy mondod,de sok helyen nincs ott a főnök. Ahogy utánam említették,egy dohányboltba se hiszem,hogy a főnök mindig rád nézne,hogy miért nem adsz el,ha nincs vendég akkor is. Valahol meg tényleg nincs teendő,ha egyszer nincs vendég. Egyik ismerősöm is szakács,napi 12 órából általában 8-9 órát csak filmez,mert egy kis faluban van,ahol nincs nagy forgalom,de ugye ehhez is kell a szakács képesítés,szóval nem vennének fel :D.

2014. jún. 24. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez nem feltétlen munkakörfüggő, de nyilván olyan pozícióban érdemes gondolkozni, ami teljesítmény alapú. A dohányboltok szerintem kifejezetten forgalmasak. Én hotelben vagyok recepciós, a nappal rémes, de az éjszakai melót le lehet tudni 6 óra alatt, a maradék hat órában csak netezek, meg tanulok.
2014. jún. 24. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!