Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy védheti meg magát egy...

Hogy védheti meg magát egy dolgozó attól hogy a munkáltató kijelentse őt, és ne is szóljon neki? Ügyfélkapun úgyis rájövök na de tenni ellene mit tehetek? Vissza nem jelenthetem saját magam.... így hiába tuodm hogy át vagyok verve

Figyelt kérdés
2022. okt. 8. 18:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

" ahogyan ő bánt veled, nyakára uszítod a munkafelügyeletet"

És új állást ki ad nekem, ha innen bosszúból kirúgnak?

2022. okt. 9. 19:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül biztos, hogy kiderül, ki az információ forrása, - már csak azért sem, mert komoly esélye van annak, hogy nem te vagy az egyedüli, akivel ily módon kedveskedik az érintett cég. A másik aspektusa pedig az a gondolatmenetnek, hogy ha csak a kifogásokat keresed, akkor dolgozzál mindhalálig szarért-húgyért és fizessél mindenért külön, amit igénybe akarsz venni a jövőben, de nem tudsz a lenyelt járulékoknak köszönhetően. A legizgalmasabb az, amikor megéled a nyugdíjat és azzal ünnepled az első nyugdíjban eltöltött hónapodat, hogy lóf@szt sem kapsz az ilyen férgeknek köszönhetően, - mert b@szták fizetni a járulékokat és te sem fizetted abban a tudatban, hogy rendben van! Hajrá! Jó mulatást!
2022. okt. 9. 19:39
 13/15 anonim ***** válasza:
12: De akkor meg a főnöke bosszúból le fog vonni minden dolgozó fizujából egy húszezrest, és abból fizeti a büntit. Volt már erről is kérdése. :)
2022. okt. 9. 20:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Több betűt nem ér az ilyen szerencsétlen!
2022. okt. 9. 20:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Mikor jön már az alapítványi iskolás húgyagyú újabb kitiltása?
2022. okt. 9. 22:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!