Hogy bírjátok a hideget pl irodákban?
Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 13:51
71/80 anonim válasza:
Kérdező neked van probléma a fejedben szerinted majd miattad meg a sok síró pityogo miatt változtatnak,nem? Te nem tanácsot vársz hanem lazadni próbálsz, jó szarul. Feleslegesen panaszkodsz, még tavasszal is az értelmetlen pityogasodat fogjuk olvasni. Xd
72/80 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Nos, akkor ők se lázadjanak, picsogjanak, panaszkodjanak, ahogy írtad, gondolom..
Egyébként pedig a sok negatív kommentelő még együttérzésről sose hallott? Persze, hogy nem. A kérdező csak szimplán együttérzést szeretett volna gondolom, de hát, mit is lehetne várni ettől a degenerált ország népétől.
73/80 anonim válasza:
Es akkor mi van mir tud csinálni, hisztizni kell nem a megoldást keresni?
74/80 anonim válasza:
Degenerált te vagy, aki nem nyalja a seggét, mas velemenyen van, az nyilván az. Szerintem nem együttérzést akart. Csak lazadozik. Xd
75/80 anonim válasza:
72es mehetnel amúgy te is külföldre mert ott mindenki empatikus.:) Ez a fajta picsogas nem hat meg.
77/80 anonim válasza:
Nálunk egyelőre megvan a 20 fok, fűt a Nap melege is. Ha épp borús idő van, akkor erre egy pulcsi még bőven elég. Én pl a bokámra figyelek nagyon, tehát hosszú nadrág+ normális zokni + bokacsizma alap.
Ha 17 fok körül lesz, akkor esetleg vékony pulcsit is veszek majd a normál pulcsi alá. Ezalatt meg inkább felmondok.
78/80 anonim válasza:
Ahol én dolgozom úgy áthűlt az épület, hogy már a napsütés se segít sokat. Főleg, hogy reggel hideg van. Pulcsiban plusz vastag dzsekiben dolgozom. Tegnap 15.00 után vetettem le a dzsekit. 32/n
79/80 anonim válasza:
Nalunk meleg van. Siman eleg az ing, persze mindenhol van olyan aki 20 fokba is fazik
80/80 anonim válasza:
Erről a cégek nem tehetnek. Persze arébb kell állni hátha máshol melegebb lesz? Sehol nem lesz melegebb sajnos max a Karmelitába de lehet majd ott se! Mit lehet tenni? Vagy home office vagy majd vacogás az irodába.A home office meg azért sem opció mert ott meg az én fűtésem áramom megy. Nem mindenhol szállnak bele a rezsibe. Nálunk még fűtenek egyenlőre azt majd kiderul mi lesz. Forró tea, meleg pulcsik, kicsit átmozgatni fél óránként magunkat, h ne csak űljünk. Vagy át kell menni szoliba dolgozni ott mindig meleg van😃😃vagy konyhára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!