Hogy bírjátok a hideget pl irodákban?
Eddig kabátban üldögéltem, mert nálunk is olyan 20 fok körül/alatt van a hőmérséklet mostanában. Egy sima póló+pulcsi erre kevés, majd' lefagytak az ujjaim. Ma rendeltem egy fűthető/elektromos plédet, szerencsére van az asztalom mellett konnektor (és egyelőre még áram is van benne).
Legalább küldenének home officeba heti 1-2 napra, hogy addig a villanyon is tudjanak spórolni egy kicsit. De nem, pont most, október 1-től elvették a lehetőséget, hogy otthonról dolgozzunk. Logikátlan és felháborító, ami Mo.-n folyik, pláne a közigazgatásban.
"A szervezet kifűti magát, de ehhez szüksége van megfelelő ingerre."
Gondolom, ha 0-24-ben mozogsz. És mi van, ha csak egyhelyben ülsz és semmit se mozogsz közben? A kezed rajta van a hideg asztalon, billentyűzeten, a saját vized, ami ott van melletted, átveszi a hideg környezet hőmérsékletét és mikor iszol belőle az is k..rva hideg, felöltözve is a hideg levegőt szívod be, és egy idő után csak azt érzed, hogy a nadrágot teljesen hideg és fázik a combod, vádlid.
Komolyan, az ilyen egybitesek, miért nem képesek feldolgozni, hogy mások fázósabbak és kevésbé bírják úgy a hideget, mint ők, Őnagyságuk? Titeket még nem vágtak pofán, hogy ekkora az arcotok a semmire?
Irodában dolgozok (itthon, saját). Simán elvagyok egy hosszú ujjú pulóverben (nem fűtöttünk még be). De ez én vagyok, nekem a 18-19 fok teljesen jó.
Nem irigylem, aki fázós:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!