Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy bírjátok a hideget pl...

Hogy bírjátok a hideget pl irodákban?

Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
36%
#10 Baromság. A szervezet kifűti magát, de ehhez szüksége van megfelelő ingerre. Azért fázol, mert amint 30 fok alá megy a hőmérséklet, már kapod is fel a kabátot, és a szervezetednek nincs oka alkalmazkodni. 1-2 hétig kéne tűrni a hideget és semmi bajod nem lenne télen, de persze az is igaz, jogod van hülyének lenni.
2022. okt. 3. 14:56
 12/80 anonim ***** válasza:
44%

Eddig kabátban üldögéltem, mert nálunk is olyan 20 fok körül/alatt van a hőmérséklet mostanában. Egy sima póló+pulcsi erre kevés, majd' lefagytak az ujjaim. Ma rendeltem egy fűthető/elektromos plédet, szerencsére van az asztalom mellett konnektor (és egyelőre még áram is van benne).

Legalább küldenének home officeba heti 1-2 napra, hogy addig a villanyon is tudjanak spórolni egy kicsit. De nem, pont most, október 1-től elvették a lehetőséget, hogy otthonról dolgozzunk. Logikátlan és felháborító, ami Mo.-n folyik, pláne a közigazgatásban.

2022. okt. 3. 14:59
 13/80 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk hőség van, könyörögni kell, hogy vegyék lejjebb vagy be kell kapcsolni a ventillátort. Nem tudom hány fok lehet, tippem szerint 25-26 fok.
2022. okt. 3. 15:02
 14/80 anonim ***** válasza:
55%
Amelyikőtök már most kabátban üldögél odabent, annak januárban jégcsapok lógnak le a füléről, vagy mi? Még nincs is hideg... 😁
2022. okt. 3. 15:03
 15/80 anonim ***** válasza:
61%

"A szervezet kifűti magát, de ehhez szüksége van megfelelő ingerre."

Gondolom, ha 0-24-ben mozogsz. És mi van, ha csak egyhelyben ülsz és semmit se mozogsz közben? A kezed rajta van a hideg asztalon, billentyűzeten, a saját vized, ami ott van melletted, átveszi a hideg környezet hőmérsékletét és mikor iszol belőle az is k..rva hideg, felöltözve is a hideg levegőt szívod be, és egy idő után csak azt érzed, hogy a nadrágot teljesen hideg és fázik a combod, vádlid.

Komolyan, az ilyen egybitesek, miért nem képesek feldolgozni, hogy mások fázósabbak és kevésbé bírják úgy a hideget, mint ők, Őnagyságuk? Titeket még nem vágtak pofán, hogy ekkora az arcotok a semmire?

2022. okt. 3. 15:04
 16/80 anonim ***** válasza:
22%
Tessék reklamálni Orbán bácsinál ha nem tetszik, vagy el lehet menni multikhoz dolgozni.
2022. okt. 3. 15:04
 17/80 anonim ***** válasza:
26%
Télen mit fogtok felvenni?😄 Még nincs is hideg, hagyjuk már.
2022. okt. 3. 15:29
 18/80 anonim ***** válasza:
88%
Csak szólok, hogy télen is 18 fok lesz. Bár lehet most benn még annyi sincs fűtés nélkül. Kimentem az udvarra, és melegebbet éreztem pedig kint most itt 16 fok van, és még a szél is fúj.
2022. okt. 3. 15:45
 19/80 anonim ***** válasza:
83%

Irodában dolgozok (itthon, saját). Simán elvagyok egy hosszú ujjú pulóverben (nem fűtöttünk még be). De ez én vagyok, nekem a 18-19 fok teljesen jó.

Nem irigylem, aki fázós:(

2022. okt. 3. 16:40
 20/80 anonim ***** válasza:
20%
Nalunk is dog meleg van. Nyomatják a fűtést. Mikor kint most jó idő van. Hamarosan viszont nem a 18 fok miatt lesz a pánikolás az irodákban, hanem hogy lesz e hol dolgozni?
2022. okt. 3. 16:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!