Az irodákba tilos a tetoválás?
Figyelt kérdés
Arra gondolnék, hogy ilyen titkárnőként vagy valami cégnél tilos a tetoválás? (nem arra gondolok h az egész testem csak 1-2 helyen, ami vagy nem látható vagy csak egy picit) És ha nem lehet és azt hazudom, hogy nekem nincs abból lehet baj?2014. júl. 3. 11:54
1/4 anonim válasza:
Ha nem látható, akkor nem is látszik. Hosszú ujjú felső.
2/4 anonim válasza:
Hazudni ne hazudj az kiderül előbb utóbb.
Én irodában vagyok és a csuklómon van tetoválás.
Egy vastag karkötő eltakarja.
3/4 anonim válasza:
Ha olyan helyen van, h nem látni nem baj. Sok helyen nem nézik jó szemmel, ha látható helyen van, de az olyan hely, ahol tiltanák (főleg ha nem is látszik)kb 100 bol egy.
4/4 anonim válasza:
szia pl ha az oldaladon van nem fognak levetköztetni megnézni hogy van e ,..azt hazudod hogy nincs? valoszinó megsem fogjak kérdezni.én egészségügyben vagyok és megondolatlan voltam csuklora tetováltattam és kérdeztem zavaró vagy kizáro ok e azt mondtak nem hisz 1 szolid felirat és sziv van a csuklomon de mondtak hogy ha az egesz kar olyan lenne tetovált az márt kizáro ok meg pl ha tigris vagy bálna vagy ilyesmik vannak a lábamon ,karomon.remélem tudtam segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!