Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az irodákba tilos a tetoválás?

Az irodákba tilos a tetoválás?

Figyelt kérdés
Arra gondolnék, hogy ilyen titkárnőként vagy valami cégnél tilos a tetoválás? (nem arra gondolok h az egész testem csak 1-2 helyen, ami vagy nem látható vagy csak egy picit) És ha nem lehet és azt hazudom, hogy nekem nincs abból lehet baj?
2014. júl. 3. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem látható, akkor nem is látszik. Hosszú ujjú felső.
2014. júl. 3. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hazudni ne hazudj az kiderül előbb utóbb.

Én irodában vagyok és a csuklómon van tetoválás.

Egy vastag karkötő eltakarja.

2014. júl. 3. 12:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan helyen van, h nem látni nem baj. Sok helyen nem nézik jó szemmel, ha látható helyen van, de az olyan hely, ahol tiltanák (főleg ha nem is látszik)kb 100 bol egy.
2014. júl. 3. 12:04
 4/4 anonim válasza:
100%
szia pl ha az oldaladon van nem fognak levetköztetni megnézni hogy van e ,..azt hazudod hogy nincs? valoszinó megsem fogjak kérdezni.én egészségügyben vagyok és megondolatlan voltam csuklora tetováltattam és kérdeztem zavaró vagy kizáro ok e azt mondtak nem hisz 1 szolid felirat és sziv van a csuklomon de mondtak hogy ha az egesz kar olyan lenne tetovált az márt kizáro ok meg pl ha tigris vagy bálna vagy ilyesmik vannak a lábamon ,karomon.remélem tudtam segiteni
2014. júl. 4. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!