Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szakácsnak lehet-e tetoválás...

Szakácsnak lehet-e tetoválás az alkarján?

Figyelt kérdés
Ugyan még van egy éven tanulóként de ha minden jól megy akkor szakács leszek. És előbb vagy utóbb szeretnék egy tetoválást az alkaromra (egy spanyol szöveg). Az étteremben ahol a gyakorlatomat töltöm, ott azt mondták hogy lehet, mert a vendég úgysem látja. De nyilván nem itt fogok a későbbiekben dolgozni... Amúgy sem egy elit hely, csak egy kisvárosi vendéglő. Tehát szakácsnak lehet-e az alkarján tetoválás?

2013. febr. 7. 11:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Budapesti étteremben dolgoztam két évig, nálunk nem lehetett látható helyen tetkó senkin sem! Görögországban is dolgoztam két helyen, ott az egyik helyen engedték, a másik helyen kizáró ok volt. Én a helyedben kihagynám.. vagy olyan helyre rakasd, ahol eltakarja a rövidujju póló is.
2013. febr. 7. 12:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne.
2013. febr. 8. 19:24
 3/3 Bogika666 válasza:
Országon belül lehet, de az ételkészítés tanárom szeritn külföldön nem szeretik...
2013. szept. 6. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!