Hogy bírjátok a hideget pl irodákban?
Mi a jó istenről beszélsz? Milyen testi adottságok? A hideg végtagok, meg az állandó fázás igen is utalhat keringési zavarra. Okozhatja mozgásszegény életmód, dohányzás, valamilyen betegség, vagy ezer másik dolog. Pár vizsgálattal kideríthető. Pár évente amúgy is érdemes csinálni egy egészségügyi állapotfelmérést mindenkinek. Ha semmi tünet nincs, akkor is! Ezen nem tudom mit kell kiakadni. Neked akartam jót te szerencsétlen!
"A hideg végtagok, meg az állandó fázás igen is utalhat keringési zavarra."
Akkor, ha a nyári 40 fokos kánikulában is fázik valaki.
De ne mondd már, hogy teljesen abnormális, hogy valaki 18 fokos hideg irodában fázik, úgy, hogy körülötte minden egyes tárgy hideg. 🤦😒
Vagy neked csak az normális, ha valaki a kinti mínuszban vacog?
Hát ha fel van öltözve rendesen, akkor igen. Simán lehet keringési zavar 18-20 fokban is. Szóval ezt jó lenne kideríteni, hogy van-e valami a háttérben. Ha nincs, akkor örülsz mert egészséges vagy, ha van, akkor is örülsz, mert legalább kiderült és lehet kezelni.
Nem tudom nálatok mennyire kivitelezhető, de óránként tanácsos felállni és gimnasztikázni kicsit. Forró tea, sok folyadék, semmi cigi, zokniból a gyapjú a legjobb a fázik a lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!